logo
Search
Close this search box.

Kari Alvila voitti Kultakisan ensimmäisen jakson

BC Joe’s Goldin järjestämä Kultakisa pelataan tällä kaudella hieman aiemmista vuosista poikkeavassa muodossa, eli karsinta on jaettu kahteen kolmen viikon jaksoon, ja jo karsintasuorituksista jaetaan parhaille rahapalkintoja!

Ensimmäinen kolmen viikon jakso on pelattu ja viisi ensimmäistä finalistia on siten tiedossa. Olosuhde on tuloksenteolle suosiollinen: ensimmäisen jakson rahapalkinnot veivät hurjassa lopputalven kunnossa keilaavat JoKen Kari Alvila (1472) ja tuore erikoiskilpailuvoittaja Voitto Raatikainen (1444). Muut finaalipaikat menivät järjestyksessä Timo Koivulalle, Tapani Nuutiselle ja Mikko Hirvoselle. Yli 1400 pisteen tuloksia tehtiin ensimmäisellä jaksolla peräti 11 kappaletta.

Tänään 7.3. käynnistyneellä toisella jaksolla jaetaan samaan tapaan viisi suoraa finaalipaikkaa ja tämän lisäksi näiden kymmenen finalistin ulkopuolelta finaaliin pääsee viisi parasta jaksojen I ja II yhteistulosta. Porkkanana näiden päälle on vielä tarjolla viimeisenä kilpailupäivänä yksi varma finaalipaikka.

Ensimmäisen jakson suorilla finalisteilla ja kaikilla muillakin on vielä kannustin heittää karsintaa, sillä kaksi parasta jaksojen yhteistulosta palkitaan riihikuivalla rahalla!

-TH, PJ, JG-