Close this search box.

Aarolle 300, Nicolle turnausvoitto

Aaro_300 Aaro_Viimeinen_heitto

Aaro Kuokkaselle ensimmäinen täysosuma

Veteraanien viikoittaisessa tiistaikisassa tehtiin pitkästä aikaa jälleen keilailun maailmanennätys eli täydellinen 300 pisteen sarja. Joensuun Keilaajia edustava veteraanikeilaaja Aaro Kuokkanen kirjautti toiseen sarjaa 12 kaadon jonon radalla kuusi. Muutoinkin hänen pelinsä kulki hyvin, sillä kolmen sarjan tulos oli 735 pistettä (202, 300, 233), mikä antaa keskiarvoksi 245 pistettä. Viikoittaisessa veteraanikisassa on osallistujia joka viikko yli 50 keilaajaa. Kisa keilataan sekä ikä- ja keskiarvotasoituksin. Tämän viikon kilpailun voiton vei Atriumia edustava Eino Mäkinen (793) yhden pisteen erolla Aaro Kuokkaseen (792). Kilpailuntaso oli tosi kova sillä peräti kahdeksan keilaajaa ylitti 700 pisteen rajan kolmeen sarjaan. (Tiistaikisan tulosluettelo on ”Tulokset osiossa”)

Kuvat: Jukka Ahola. Viimeinen heitto ja 300 sarja valmiina tulostaululla

Nico Kärkkäinen voitti Kuopiossa

Joes Goldin 17-vuotiasjuniori Nico Kärkkäinen jatkoi hyviä suorituksia voittamalla Kuopiossa käydyn BCD-kisan finaalin. Kilpailun voitto ratkesi tiukan kahdeksan sarjan viimeisessä sarjassa mihin Nico läksi kolmannelta sijalta. Koko kärkikolmikko teki viimeiseen kymppiruutuun tyhjät, mutta Nicolla oli neljän kaadon jono alla ja se antoi bonusta sarjaan niin paljon, että voitto irtosi pistein 1728. Kajaanilaista Nousua nykyisin edustava eniten kiteeläinen, Mika Huhtilainen joutui taipumaan 19 pisteellä ja hänelle vastaavasti Veljmiehiä edustava Juuso Vehviläinen hävisi kuusipistettä. Nico Kärkkäinen kiertää ahkerasti Suomen Keilailuliiton Junnu Touria minkä kautta avautuvat ovet mahdolliseen maajoukkueen valmennusryhmään. (Linkki Kuopion kisan tuloksiin alla).