Joensuun Keilaajat

Puheejohtaja: Satu Vehkamaa
satu.vehkamaa@gmail.com

Sihteeri: Matias Järvinen
mjarvinen@hotmail.com
Yhteystiedot:
Joensuun Keilaajat Ry, Linnunlahdentie 10, 80110 Joensuu

Kuukausikisat 2022-2023

Viikko 41, sunnuntain yhteinen erä 16.10. Kuntokeitaalla 

Viikko 44, sunnuntain yhteinen erä 6.11. Kuntokeitaalla 

Viikko 47, sunnuntain yhteinen erä 27.11. Kuntokeitaalla

Tilanne

Säännöt

JoKe-Mättäjät seuraottelu

JoKe tempaisi heti alussa ottamaan kiinni voiton kahvasta. Pari sarjoja syntyi oikealla ja vasemmalla. Alvilan Kari tempaisi heti alkuun hienon 257 sarjan. Mättäjillä vaikutti olevan hieman käynnistys vaikeuksia eroa tuli ensimmäisen sarjan jälkeen 403 pistettä puhtaana JoKen eduksi. Loput sarjat olivatkin tiukempaa vääntöä, kun Mättäjillä oli 118 pistettä per sarja enemmän tasoituksia. Ylärinteen Matti teki Mättäjien parhaan sarjan 223. Toisessa sarjassa eroa tuli vain joukkueiden välillä puhtaana 110 pistettä JoKen eduksi. Viimeinen sarjakin venyi puhtailla 145 pistettä JoKelle. Tasoitukset kun otetaan huomioon JoKe voitti 304 pistettä. Kisan parhaina palkittiin Mättäjien Ylärinteen Matti, joka hienosti paukutti keiloja 692 pistettä tasoituksilla. JoKen tehokkain mies tälläkin kertaa oli Hämäläisen Martti 719 pistettä. Kiitoksia Mättäjille hyvästä vastuksesta ja palaillaan ensi kaudella samoissa merkeissä.

Alla vielä tulokset:

JoKe-PoRa Seuraottelu

Tiukkaakin tiukempi trilleri saatiin jälleen kun kaksi titaania otti yhteen. PoRalta Piipposen Hannu löysi heti alusta jyvän ja alkoi pommittamaan kaatoja tasaisesti. Lopulta Hannu sai naputettua kasaan 1376 pistettä tasoituksellisena. JoKelta Hämäläisen Martti sovitteli viittaa ylleen ja teki hienosti 1417 ja puhtaanakin ylivoimaisesti ottelussa eniten 1315 pistettä. Martti ja Hannu myös nappasivat palkinnot selvällä erolla seuraavaksi tulleisiin Tolosen Aarneen 1315 ja Mannisen Tapioon 1276. Poran Joukkue keilasi paljon tasaisemmat tulokset, muttei se tällä kertaa riittänyt aivan voittoon. Eroa jäi vaivaiset 2 pistettä JoKen hyväksi. -Matias J.-

JoKelle seuraottelun voitto!

PoRan ja JoKen välinen seuraottelu päättyi selvin numeroin Jokelaisille. Selitellä ei kannata vaikka yksi mies keilattiin ”sairastuvalle”! Jokelaisten parasta peliä esitti Hanne tuloksella 1272. Jukka H säesti hyvin jääden vain 19 pistettä ja kisan yllättäjänä voidaan pitää hyvän kisan keilannut pj. Satu Vehkamaa tuloksella 1224. Poralaisten paras oli pj. tuloksella 1291 ja Hannu Laakkonen kakkosena vain kaksi pistettä Anne Pakarisen edellä. Seuraotteluperinne jatkuu keväällä kun JoKe isännöi omaa kisaansa. Poralaiset kiittää vastustajia ja toivottaa kaikille Hyvää Joulun alus aikaa se Itsenäisyyspäivää!

Tulokset liitteenä

-jormalaa-

PoRalaiset voittoon seuraottelu revanssissa

Liekö Poralaisille jäänyt jotain hampaankoloon viime kerran niukasta tappiosta. Tällä kertaa PoRa ampaisi matkaan kuin ohjus ja JoKe jäi lähtötelineisiin. Ensimmäisen sarjan jälkeen ero oli jo 500 pistettä Poran eduksi. Kisa jatkui hyvin pitkälle samanlaisena. Lopussa JoKe löysi hieman kirivaihdetta silmään, muttei kykenyt saavuttamaan massiiviseksi kasvanutta kaulaa. Melkein Kaikki PoRalaiset saivat päälle parin tasoituksellisen tuloksen. JoKesta vain muutama pääsi yli parin rajan. PoRan paras oli Pertti Pakarinen 1247 JoKesta paras oli Jouko Kolehmainen tuloksella 1242. JoKe joutui nöyrtymään tällä kertaa, mutta ensi kerralla on toinen ääni kellossa.

SEURAN UUSIMMAT TIEDOTTEET

Kuukausikisat 2022-2023

JOKEN MESTARUUS 21-22

Kuukausikisat 2021-2022

JoKe-Mättäjät seuraottelu

JoKe-PoRa Seuraottelu