logo
Search
Close this search box.

JG2 avasi nelossarjakauden Varkaudessa

Joe’s Goldin kakkosjoukkue aloitti nelosdivaritaipaleensa Varkaudessa. JG2:n ensimmäisen kierroksen joukkue kuvasti hyvin keilailun monipuolisuutta harrastuksena ”juniorista vaariin”. Olli Rotkon edustaessa vaariosastoa ja Luukas Väänäsen junioreita. Luukas teki hienon debyytin valtakunnansarjapeleihin vasta 12-vuotiaana, pelaten upeasti 32 pistettä yli oman keskiarvonsa. Hienon debyytin sarjapeleihin teki myös Pekka Alitupa, joka pelasi 20 pistettä yli keskiarvon. Tomi Jaara pelasi hieman yli keskiarvonsa ja Olli hieman alle. Ensimmäisen kierroksen jälkeen JG2 on divisioonansa toisena noin 500 pistettä Mainarit 3:a perässä. Kokonaisuutena JG2:n valtakunnansarjadebyyttiä voi pitää onnistuneena.

Ensimmäisessä pelissä vastaan asettui Watterit, joka vei JG2:n hapuilevan alun turvin ottelun nimiinsä. Seuraavat kaksi peliä pelattiin Tiimiä vastaan ja ne sujuivat JG2:n komennossa. Toinen peli Tiimiä vastaan oli päivän paras (798). Pekka ja Tomi pelasivat sarjan 220 pisteen pintaan. Tauon Ari Jehkinen Mainareista pisti JG:lle jauhot suuhun 279 ja 254 sarjoillaan.

Viimeinen ottelu pelattiin Wattereita vastaan ja se ratkesi vasta viimeiseen ruutuun, johon ankkurina toimineelta Luukakselta vaadittiin paikko ja kuusi pois. Nuori ankkuri osoitti hyvää pelihermoa paikkaamalla kutoskeilan ja sen perään ottamalla seitsemän pois. Viimeinen ottelu päättyi JG:n eduksi lukemin 709-707.