logo
Search
Close this search box.

JG loistoasemissa liigassa

Kuvassa Turun päätöspelin joukkue pitkän uurastuksen päätteeksi.

JG ei kumarrellut kansainvälisen tason huippukeilaajia myöskään sunnuntaina ja sijoitus koheni pykälällä neljänneksi.

Sunnuntaipäivä alkoi vähän nihkeästi, kun liigan suurin suosikki Lahden Bay pisti Joe’s Goldin kanveesiin. Lahtelaiset hallitsivat peliä ja veivät sarjapisteet 16-4. Mikko Hirvonen ja Tatu Hirvonen  pystyivät nipistämään pinnat sarjavoitoillaan.

Avaustappio ei kuitenkaan JG:n pelaajia masentanut, sillä Lohjan Räme ja Kouvolan AS olivat hätää kärsimässä– kummastakin pelistä joensuulaisille pistevoitot 16-4. Ruokatauon jälkeen neljäs peli oli tuloksellisesti heikkotasoinen, mutta Joe’s Goldin kymppiruudun puristus riitti kaatamaan Rauman GH:n ja tärkeässä pelissä 14 pisteen saalis kasvatti eroa häntäpäähän ja piti JG:n mukavasti mukana kärkitaistossa.

Mainarit vielä hiukan edellä

JG tulee tällä kaudella haastamaan tosissaan Varkauden Mainarit Itä-Suomen keilaherruudesta. Turussa Mainarit olivat vielä selittelemättä joensuulaisia parempia ja Mainarien tuloshurjasteluun pystyivät vastaamaan vain Mikko Hirvonen (254) ja Nico Kärkkäinen (246).

Avauskierroksen jälkeen liigaa johtaa odotetusti Lahden Bay, Mainarit ovat kakkosena ja seuraavassa kolmen joukkueen nipussa tulee JG sijalla 4.

Joe’s Goldin joukkue pelasi viikonlopun hieman päälle parivauhtia. Mikko Hirvonen (220,45) oli joukkueen veturi ja henkilökohtaisissa tuloksissa yli parivauhdin pääsivät myös Nico Kärkkäinen (209), Tatu Hirvonen (203,36) ja Tomi Väänänen (201,73). Tomi Turunen, Teppo Fredriksson ja Marjo Hirvonen debytoivat miesten liigassa hieman alle parivauhdin saalistaen hyvällä tahdilla henkilökohtaisia pistevoittoja.

Liigakausi jatkuu noin kuukauden päästä Tampereen Kaupissa. SM-liigaa pelataan kaikkiaan neljänä viikonloppuna, jonka jälkeen kolme parasta joukkuetta jatkaa kevään 2018 mitalipeleihin.