Search
Close this search box.

Titaanien taistelu Mikolle rahat ja lukko!

Kauden kovatasoisin finaali!

Lukkoturnauksen finaalissa iskivät yhteen entiset joukkuekaverit Joes Goldin Mikko Mirvonen ja Mainareiden kantavavoima Tomas Käyhkö. Alun kolmesarjaa vuoroteltiin johdossa mutta sitten neljännessä Mikko otti ns. niskalenkin karkaamalla 36 pisteen johtoon. Viimeisenkin sarjan vei Mikko nimiinsä viiidellä pisteellä, joten eroksi tuli 41 pistettä. Mikko keilasi huimalla 255 pisteen keskiarvolla saaden näin revanssinkotihallissa. Mikon viikonloppuna liigakierroksella päihittänyt Tomas ylsi myös kovaan 244,8 keskiarvoon. Samalla loppui myös Mikon pitkä kuivakausi Kuntokeitaan erikoiskilpailujenn voitoissa saaden karsiteltua ”apinanviitan” selästään.

Luke kolmanneksi!

Kolmannesta sijasta alaspäin tulosluettolo eli kokoajan. Taistelussa olivat mukana mm. JoKen Aarne Tolonen, JG Marjo Hirvonen, JoKen Timo Pakarinen, JG Luukas Väänänen,Luken Mika Hyttinen. Viimeisen sarjan peli ratkasi sijoitukset niin että kovaan tuloskuntoon puhjennut Luukas Väänänen ohitti Timo Pakarisen 12 pisteellä nousten kolmanneksi. Edellisen sarjan 248 pistettä keilannut Aarne Tolonen tippui viiimeisellä sarjalla edellisten vauhdista ja hänen ohitseen keilasi myös Mikon aviopuoliso Marjo Hirvonen sijoittuen viidenneksi. Järjestävän seuran Luken paras oli seitsemännelle sijalle keilannut Mika Hyttinen. Kilpailu oli kovatasoinen sillä 18 finaalin keilaajasta yksitoista keilasi yli parivauhdin. Kilpailu sai jälleen hyvän vastaanoton sillä suorituksia kisassa oli 263. Kausi jatkuu JoKen kisalla joka kestää 8.3 asti.