logo
Search
Close this search box.

Tampereen SM-kisat

 Joensuulaiset loistivat värisuoralla, Marjo voitti joukkuekultaa, Luukas ja Mikko pronssille

Tampereen SM-kisat tarjosivat jälleen jännittäviä hetkiä ja upeita suorituksia kilpailijoille ympäri Suomen. Erityisesti Joensuun joukkue oli vahvasti esillä värisuoran karsinnoissa, kun Marjo, Mikko ja Luukas, ansaitsivat menestystä parikisan ja joukkuekisan saralla.

Joensuulaiset saivat aikaan todellisen värisuoran SM-karsinnoissa, kun he loistivat kisaradoilla. Jännitystä ja taitoa oli ilmassa, kun he suorittivat heittonsa upeasti ja vakuuttivat yleisön. Heidän esityksensä oli niin vaikuttava, että se jäi varmasti monen katsojan mieleen.

Mutta yhtä loistavaa suoritusta nähtiin myös joukkuekisassa, jossa Marjo ja muut joukkueen jäsenet veivät kultaa kotiin Joensuuhun. Marjo itse jatkoi menestystään myös parikisassa, jossa hän yhdessä kumppaninsa kanssa nappasi hopeaa.

Mikko ja Luukas eivät jääneet varjoon, vaan pystyitte tuomaan oman panoksenne kisoihin. Parikisassa heillä oli vahva suoritus, joka palkittiin pronssisella mitalilla. Se oli hieno osoitus sitoutumisesta ja taidoista kilpailijoina.

Kaiken kaikkiaan Tampereen SM-kisat olivat täynnä jännitystä ja taitoa, ja jokainen kilpailija pääsi näyttämään parastaan. Onnittelut kaikille menestyneille ja kiitos kaikille osallistujille unohtumattomista hetkistä!

Henkilökohtaiset mitalit ratkotaan 18 ja 19 toukokuuta

-MJ