logo
Search
Close this search box.

Mika Koivuniemi vs. Luukas Väänänen Cosmicissa to 16.5. klo 17.30!

Cosmicissa keilataan torstaina 16.5.2024 klo 17.30 haastematsi, jossa kohtaavat Mika Koivuniemi ja Luukas Väänänen. Tapahtuma alkaa klo 17.30 ja ohjelmassa pelaajien haastattelut sekä live-musaa. Pelit alkavat klo 18.00 ja pelataan parasta kolmesta pelitavalla yhden sarjan otteluita. Ihan ilman panosta ei pelata, kun yhteistyökumppaneiden avulla saatiin tonnin palkintoshekki voittajalle.

Koivuniemi on saavutuksillaan yksi maailman parhaista keilaajista ja on edelleen huippukunnossa. Aloitti muutama viikko sitten senioreiden PBA kisat sarjoin 300 ja 299. Oli täysin ylivoimainen kyseisessä kilpailussa ennen pudotuspelejä, mutta hävisi sitten niukasti ensimmäisen kierroksen ottelunsa. Mika Koivuniemi voitti urallaan 14:sta PBA titteliä, joista kolme oli Major-turnauksia.

Koivuniemi valittu vuoden PBA:n ammattilaiskeilaajaksi vuosina 2004 ja 2014. Turnausvoittoja on 22 eri maassa. Valittu PBA Hall of fameen 2019 ja Suomen urheilun Hall of fameen 2021. Luukas Väänänen johtaa tällä hetkellä miesten Eurooppa touria 4/15 osakilpailun jälkeen. Luukas tavoittelee tulevana viikonloppuna suomenmestaruutta Tampereella, jossa Koivuniemi toimii Luukaksen valmentajana. Kuluvan viikon tavoitteena on kuitenkin valmistautua elokuun Chicagon PBA-ammattilaisturnauksien karsintaan, jossa ratkotaan pelaajat ensivuodelle. Ensiviikolla Luukas suuntaa sitten jo Tanskaan, jossa keilataan Eurooppa tourin osakilpailu. Nyt siis kannattaa ehdottomasti tulla paikalle katsomaan huippukeilailua.

Tällä hetkellä tapahtumaan on ilmoittautunut jo 26 henkilöä ja istumapaikat on luvattu ilmoittautumisjärjestyksessä 30 nopeimmalle. Keskiviikkona tosin selviää, että saadaanko istumapaikkoja jokunen vielä enemmän. Kaikki kyllä mahtuu paikan päälle ja hyviä seisomapaikkoja myös luvassa. Tapahtuma on ilmainen ja Joenkl:n jäsenet saa lisäksi Tomilla ilmaisen juomalipun, joka käytettävissä illan aikana.

Ennakkoon voi ilmoittautua suoraan Tomille laittamalla teksti- tai whatsapp-viestin (nimi ja henkilömäärä), niin yritämme järjestellä niitä istumapaikkoja.

HUOM! Myös puolison/seuralaisen voi ottaa mukaan.
Tomi Väänänen, puh. 0505588510

Tervetuloa kaikki paikalle ja yritetään saada Cosmic ihan täyteen.

Mika Koivuniemi vs Luukas Väänänen Cosmic 2024