logo

Naisten kaupunkiottelu Jns-kuopio

Naisten perinteinen kaupunkiottelu Kuopiota vastaan keilattiin lauantaina 25.3 tällä kertaa Kuopiossa. Mukaan Joensuusta lähtivät Anu, Hanne, Anne, Satu ja Sari sekä kuopiosta Viivi, Raija, Riitta, Tuula ja Sinikka. Anu Ja Hanne olivat sen verran reippaita, että kävivät jo aamuerässä harjoittelemassa viisi sarjaa. Ja klo 12 olikin sitten tosi toimet edessä ja toiset viisi sarjaa Roijjaan erikoista, joka olikin 30v juhlakisa.

Parit oli jaettu aika tasaisesti ja mitä sivusta seurasin, niin oli kyllä todella tasaista ja jossakin välissä taisin tuumata, et tää kisa viedään kyllä tasoituksilla, en kyllä tiennyt et kummalla joukkuella ne oli paremmat, mut pieni aavistus oli koska Kuopion uusi lupaus Viivi Kyttä keilasi parinani ja hänellä on keskiarvo siinä 150 kantturoissa, eli tasoituksia tuli ihan kiitettävästi ja loistavaa tulosta! Ei yhtään huonommaksi kyllä jäänyt Raija Turunenkaan, joka tykitti kaatojonoja. Ilo oli seurata myös Joensuulaisten onnistumisia, etenkin Satun tuuletuksia paikkojen ja kaatojen osalta sekä Annen hämmästyneitä paikko onnistumisia.

Tunnelma oli rento ja kannusta, juuri sitä mitä keilakisoissa toivoinkin, kaikki onnistui ja voitti suklaata, vaikka tyttö jäi edelleenkin KUOPIOON.

Kiitos mukana olleille!

Kisaterveisin Anu

 

Kuopio 5165 – Joensuu 5141

Kuopio joensuu kaupunkiottelu 25.3.2023