logo
Search
Close this search box.

Joni Mustaniemi keilasi pallokisan voittajaksi!

Cosmicin pallokisaan ilmoittautui täydet 16 keilaajaa, jotka aloittivat urakkansa maanantaina klo 18.30. Lähes kolmen tunnin pelaamisen jälkeen Joni Mustaniemi oli selvittänyt ensimmäiset neljä peliään ilman tappioita ja pääsi tauolle odottelemaan finaalivastustajaansa.

Anu Tolvanen eteni vakuuttavasti myös tuohon neljänteen peliin saakka, jossa hävisi niukasti Mustaniemelle. Tolvanen putosi tappion myötä hävinneiden lohkoon, jossa vastaan tuli seurakaveri Tapani Moilanen. Toinen pari oli Hannu Laakkonen ja Jukka Ahola.

Tolvanen kukisti puolivälierässä Moilasen yhdellä pisteellä ja samaan aikaan Ahola voitti Laakkosen. Välierässä Tolvanen jatkoi vakuuttavaa peliään ja voitti siihen saakka erinomaisesti keilanneen Aholan.

Loppuottelussa Anun oli voitettava Joni kahdesti edetäkseen kilpailun voittajaksi. Ensimmäinen peli eteni kymppiruutuun saakka tasapisteissä, mutta sitten Mustaniemi muurasi kymppiin kolme kaatoa ja kuittasi palkintona olleen voittopallon itselleen. Kakkossijasta Tolvaselle lohdutuksena vähän Fazerin makeisia.

Kilpailu sai hyvän vastaanoton ja suuret tasoitukset sopivat tähän pelitapaan erittäin hyvin. Pelaajien tasoitukset olivat 0 – 60 pisteen välillä per sarja.

Kiitos vielä kaikille pelaajille sekä kannustajille.

Tänään ti 31.8. klo 17.30 keilataan kesäkisan finaali ja Fazerin kilpailu alkaa sitten torstaina 2.9. klo 12.30.