logo
Search
Close this search box.

JoKen kisan voito Tapani Nuutiselle

Tapani Nuutinen voittoon oman seuran erikoiskilpailun finaalissa joka keilattiin Kuntokeitaalla. Finaalin alkukilpailun ykköspaikka kesti myös roud robin pelitavalla keilatun loppukisan missä ensi tuli voitto PoRan Kari Mylleristä 201-194 pistein. Toisessa ottelussa oli vastassa PoRan Pertti Pakarinen joka taipui Tapanille viidellä pisteellä sijoittuen tuloksissa toiseksi. Viimeisessä pelissä vastaan tuli kisan ns. nolla tasoituksella keilannut Joes Goldin Tomi Turunen joka oli viiden sarjan alkukilpailun kakkonen. Tapani Nuutinen kuittasi voiton pistein 203-185. Lopputulos tiesi Tomille kolmannen sijan kun poralaisten keskinäisen pelin voitti Pakarinen pistein 195-181 jättäen näin Kari Myllerin neljänneksi. Kilpailu sai hyvän vastaanoton sillä suorituksia kertyi 586 kappaletta.