logo
Search
Close this search box.

JG:llä loistopäivä Talissa

Kyllä se nyt siltä näyttää, että liigapaikka säilyy Joensuussa ensi kaudellakin ja toivottavasti saadaan siten myös miesten keilaparhaimmisto keilaamaan ensi kaudeksi Pohjois-Karjalaan liigakierrosta.

Talissa miesten SM-liigan päätöskierroksella Joe’s Gold aloitti pelit voitolla Rämeestä, mutta pari seuraavaa peliä toivat tappiot TPS:lle ja AS:lle. Lounaalle mentäessä oltiin vielä epävarmassa tilanteessa, sillä karsintaviiva häämötti liian lähellä.

Tauon jälkeen GB:tä vastaan saatiin avaussarjassa tarvittava kymppiruudun onnistuminen Tomi Väänäsen ankkuroidessa tarvittavat keilat pois. Sen jälkeen hurmos löytyi ja loppupäivä paukutettiin kaatoja pelijärjestyksellä Mikko Hirvonen, Teppo Fredriksson, Teemu Harinen ja loppuun kaksi vasuria (Väänänen ja Tatu Hirvonen), joille kentät olivat suosiollisia. GB kaatuikin viimeisen sarjan kauneusvirheestä huolimatta 18-2.

Osku Palermaa sai seuraavassa pelissä kauhottua Patterille 6 pistettä, mutta JG:n saldo oli 14.

Viimeisessä pelissä päivä huipentui matsissa JG-TKK viimeisen sarjan kymppiruutuun, jossa pelattiin 12 sarjapisteestä. Joukkueiden ankkurit Perttu Jussila ja Tatu Hirvonen olivat päätösruudussa kummatkin täydellisiä, mutta JG:n alkusarja oli sen verran parempi, että lopputulema oli 18-2 joensuulaisille.

Tähän sinetöityi käytännössä myös joensuulaisten sarjapaikka ensi kaudelle, sillä eroa karsintarajaan on jo 56 sarjapistettä, kun päätöspäivänä sunnuntaina pelataan enää 5 peliä. Nousijajoukkueelta hieno suoritus ja huomenna pyritään napsimaan sitten muutamia varmistelupisteitä. JG:n joukkuekeskiarvo lauantaina oli yli 220 pistettä.

Pelit jatkuvat sunnuntaina klo 10 kesäaikaa ja miesten pelejä voi seurailla SKL:n livelähetyksestä!

Sarjatilanne täältä.

-TH-