logo
Search
Close this search box.

JG jatkaa liigassa, toivottavasti pelataan myös Joensuussa

Sunnuntaina se sitten varmistui hyvissä ajoin: Joe’s Gold jatkaa liigapelejä myös ensi kaudella seitsemännen sijan myötä.

Lauantain onnistumiset toivat JG:lle niin paljon happea, että pyhänä Goldille riitti avauspelin voitto Kotkan ET:stä ja loppupäivä olikin sitten enemmän ja vähemmän merkityksetöntä pelailua.

JG ottikin avausvoiton jälkeen kuokkaan ensin TKK:n kakkosjoukkueelta ja sitten peräkkäin kärkikaksikolta Mainareilta ja Baylta. Joe’s Gold haastoi kärkikaksikon kuitenkin erittäin tiukasti, sillä kumpikin ottelu ratkesi vasta päätössarjassa kärkikaksikon kaatojonoihin.

Viimeisestä pelistä päästiin kuitenkin jatkamaan vielä voitto alla ensi kauteen, sillä Rauman GH:ta vastaan ottelu ratkesi käytännössä jo puolivälissä ja 14 pisteen kotiutus varmisti JG:lle 12 joukkueen liigassa seitsemännen sijan.

Avauskauden tulokset täyttivät joensuulaisten odotukset, ainoastaan Lahden tammikuun kierroksen lauantaipäivän romahdus jätti hieman jossiteltavaa ja paremmalla onnella sarjasijoitus olisi voinut olla pari pykälää parempikin. Mitalipeleihin ei tällä kaudella vielä rahkeet aivan riittäneet, mutta ensi kauteen lähdetään jo yhden vuoden isommalla kokemuksella ja toivottavasti Joensuuhun saataisiin myös liigan kotikierros.

Liigamitaleista huhtikuussa taistelevat Varkauden Mainarit, Lahden Bay ja Tampereen Keilakerho. Karsimaan sarjapaikastaan joutuivat puolestaan Kouvolan AS ja Kotkan ET.

-TH-