logo
Search
Close this search box.

Veteraanisarja Tiimille

Veteraanien viimeinen valtakunnan sarjakierros keilattiin Joensuussa. Tiimin joukkue joka johti jo ennen viimeistä kierrosta selvästi näytti myös osaamistaan ja kaatoi kaikki vastustajat selvin numeroin. Sen myös osoitti kierroksen keskiarvo mikä oli 650,6 kun toiselle sijalle keilanneella PoRalla vastaava oli 588 pistettä ja neljä voittoa. Poralaiset kärsivät yhden tappion JoKe kaksi ja Atrium kolme. Tiimi lähtee karsimaan noususta ykkössarjaan.

Henkilökohtaisissa tuloksissa kärjen muodostivat Tiimin kaksikko Hannu Timonen (221,2) ja ikinuori Unto Leskinen (211,6). Joensuulaisista oli paras JoKen Tuula Sivonen hienosti kolmantena (211,0) keskiarvolla. Myös PoRan Pertti Pakarien ylisi kauden parhaaseen peliin sijoittumalla viidenneksi. PoRan kaksikko Timo Heiskanen ja Hannu Laakkonen olivat myös kymppikärjessä. Atriumin paras oli Raimo Jäntti.