Search
Close this search box.

Veteraanien VS päätökseen Atriumin voitolla

Atrium päätöskierroksen voittoon

Keilailun valtakunnansarjat alkavat olla viimeisiä kierroksia vaille valmiit. Ensimmäisenä talven ottelut sai valmiiksi veteraanit. Joensuuslaiset joukkueet olivat tänävuonna samassa lohkossa. Kierrokset keilattiin tuplana Joensuussa, Varkaudessa ja viimeinen kierros Punkaharjulla.

Päätöskierroksen keilasi parhaiten Atriumin joukkue kärsien ainostaan yhden tappion viimeisessä pelissä Varkauden WBT:lle joka samalla varmisti nousun I-sarjaan. Atrium voitti kierroksen 113 pistella erolla sarjanousijaan. PoRa oli kierroksen kolmas jääden 189 pistettä kolmella voitolla. Poralaiset kärsivat niukat taappiot kummallekkin WBT joukkueelle. Ensin tuli kolmen pistettä pataan I-joukkueelta ja viimeisessä pelissä yhden pisteen tappio kakkoselle. JoKeleaiset voittivat kaksi peliä ja olivat puolestaan kierroksen kuudes.

Lopullisessa sarjataulukossa Atriumin joukkue sijoittui toiseksi 284 pisteen erolla. Watterit Pieksämäeltä sijoittui kolmanneksi, JoKe oli neljäs ja PoRa viides. Hänntäpäähän jäivät Purilaat II Savonlinnasta ja WBT II-joukkue.

Härkönen ykkönen

Kierroksen paraskeilaaja oli PoRan Heikki Härkönen 192,83 pisteen keskiarvolla ennen WBT Urho Nuutista (192,67) ja Atriumin Martti Varista (190,0). Kokokauden tilastossa parhaiten sijoittui joensuulaista kolmanneksi eniten keiloja kaatanut JoKen Tapani Nuutinen (191,29) ennen Martti Varista (189,67), Heikki Härkönen sijoittui listan sijalle seitsemän 188 keskiarvolla.