logo

Valtakunnansarjat starttasivat

JoKen naiset matkasivat aina iloiseen Mikkeliin pelaamaan N1-sarjaa. Tällä kertana pelipaikaksi oli valikoitunut originaali uudistunut Keilakampus.

 

Ensimmäinen ottelu:

Joensuun joukkue astui keilaratojen ääreen luottavaisena ja innokkaana. Ensimmäisessä ottelussa vastassa oli Ice-Bowling. Pelin tiimellyksessä JoKe antoi Kiuruveteiläisille kovaa vastusta, mutta Ice-Bowlingin pelaajat pitivät hermonsa ja pisteet kirjattiin heille voitoksi! Tunnelma oli korkealla ja kilpailu kuumaa. JoKe hävisi ottelun 453-511

Toinen ottelu:

Seuraavaksi vastassa oli Jyväskylä. Pelit olivat tasaista vääntöä, mutta Joensuun joukkueella oli selvästi vahva tahto voittaa. Vaikka JBC yritti pudottaa kaikki keilat, Joensuun pelaajat osuivat juuri oikeisiin kohtiin ja veivät voiton toisesta ottelusta pistein 496-493.

Kolmas ottelu:

Kolmannessa ottelussa Joensuu kohtasi jälleen Jyväskylän. Pelissä näkyi väsymys, mutta pelaajat pitivät hauskaa. Joensuun joukkue ei voittanut tätä ottelua, mutta se ei latistanut heidän mielialaansa. Kuokkaan tuli JoKelle lukemin 466-478


Neljäs ottelu:

Kun puolivälin pistetilanne oli selvä, Joensuu oli yhden kolmesta. Tunnelma oli kuitenkin rento ja pelaajat heittelivät vitsiä kilpailusta ja toistensa heitoista. St. Michel Bowlers päätti heittää jauhot suuhun ja siinä sivussa hieman JoKelaisten päälle tomua. Mikkeliläiset kirjauttivat ottelun nimiinsä 498-454

Viides ottelu:

Mikkelin oma joukkue tuli vastaan myös viidennessä ottelussa. Kotiyleisö kannusti Mikkelin joukkuetta äänekkäästi, mutta se ei häirinnyt Joensuun pelaajia. Peli oli jälleen tiukka, mutta Joensuu osoitti vahvuutensa ja voitti myös tämän ottelun pistein 486-473.

Kuudes ottelu:

Viimeisessä ottelussa Joensuu kohtasi jälleen Kiuruveden. Pelissä näkyi JoKella piristymisen merkkejä. Joensuun joukkue voitti tämän ottelun rallatellen 516-418


Lopputulos:

Joensuun joukkue päättyi kisan kolmella voitolla kuudesta pelistään, mutta tärkeintä oli, että he pitivät hauskaa ja nauttivat keilailusta. Kilpailu oli tiukkaa, mutta myös ystävällistä, ja kaikki joukkueet nauttivat päivästä Mikkelin Keilahallilla. Kiitokset kaikille pelaajille ja kannustavalle yleisölle!

Kierroksen keskiarvoissa JoKelaiset hallitsivat podium sijoja. Ensimmäisenä huojui Hanne Tolonen 168.00 ka. Toisena napotti Heli Taskinen 162.67. Satu Vehkamaa oli marginaalisesti sijalla 10. 147.83 keskiarvolla. Tulostaso jäi tällä kertaa vaikeista olosuhteista johtuen matalaksi.

Seuraavaan kisaan Joensuu aikoo treenata vielä enemmän ja ottaa revanssin voittojen suhteen, mutta tärkeintä on kuitenkin hauskanpito keilaratojen äärellä. JoKe jatkaa tapojensa mukaan hyväksi todetulla paalupaikalla. Eroa tosin on vain -60 pistettä Kiuruveteläisiin ja muutkin joukkueet ovat aivan nipussa. Seuraavan kerran naiset matkaavat 21.10. Jyväskylään.


Joe’s Goldi otti nihkeän startin Lahdessa M3-sarjassa. Joensuulaiset meinasivat hävitä melkein kaikki ottelunsa puhtaasti. Viimeiseen sarjaan Mustaniemen Joni sisuuntui ja teki 234 tuloksen, jolla lopulta kaatui Lahden kotijoukkue Valtti 2 lukemin 727-711. Goldi lähtee ensimäisen pelatun kierroksen jälkeen 703 pisteen takamatkalta kohti seuraavia kierroksia.

 

-Matias Järvinen