logo
Search
Close this search box.

Tomas Käyhkö otti omansa Kuntokeitaan Kevätkaadoissa

KÄYHKÖLLE KEVÄTKAADOT

Kevällä on koko suomenmaalla suurin osa keilahalleista kiinni. Niinpä maajoukkueen keilaajakin ennättää käydä kotikaupungisaan kilpailemassa. Talven kisoissa hän on jo voittanut lähes kaikki mihin on osallistunut Joensuussa. Kevätkaadot saatiin kuitenkin keilattua loppuunasti kun pysyttiin rajoitusten mukaisissa olosuhteissa. Kuntokeitaallakin tehtiin lukuisia muutoksia että toimintaa voitiin jatkaa.

Loppukilpailun viidensarjan aikana kärkipaikalle keilannut Mainareiden Tomas Käyhkö ei finaalissa tarvinnut kuin keilata ns. peruspeliä eli ehjää ja tehdä muutama perättäinen kaato. Ero kuitenkin vastustajaan JoKen Teuvo Makkoseen ei revennyt kuin vasta ysiruudussa sillä sitä ennen ero oli vain kymmenenpistettä. Teuvolle tuli ysiin harmittava ”lippi” ja tuplalla Tomas karkasi voittoon pistein 237-204. Voittaja ei osannut tarkemmin kertoa miten kevään kilpaileminen jatkuu mutta ainakin Varkaudessa , Kuopiossa ja Jyväskylässä hallit ovat auki ja niissä voi kisoja keilata.

Käyhkö ja Makkonen tyytyväisinä finaalin jälkeen

Teuvo Makkonen (225) eneni loppuotteluun voittamalla ensimmäisessä shoot out pudotuspelissä PoRan kaksikon Juhani Ryynäsen (186) ja Timo Piiroisen (196). Toisessa pelissä vastaan tuli kakkosena ollut Joes Goldin Tomi Turunen ja PoRan Kari Myller. Pisteet Teuvo 229, Tomi 196 ja Kari 172.

Viiden sarjan ensimmäisen finaalista putoajan paikka tulosluettelossa jäi tasapisteillä mutta isomalla tasoituksella Atriumin Raimo Jäntin osalle. Kilpailuun saatiin lähes viispuolsataa suoritusta joka on todella hyvä määrä kun osallistujamäärät ovat puodonneet monen aktiivikeilaajan myötä. Luvassa on vielä uusikilpailu kevääksi mikäli mitään lisärajoituksia ei tule.

Lopputulokset

1. Tomas Käyhkö Mainarit

2. Teuvo Makkonen JoKe

3. Tomi Turunen Joes Gold

4. Kari Mylle PoRa

5. Timo Piirroinen PoRa

6. Juhani Ryynänen PoRa

Tulokset

– jormalaa-