logo
Search
Close this search box.

Tatu Hirvonen tarrasi kiinni finaalipaikkaan

Perjantai ja lauantai toi uusia nimiä tuloslistojen kärkipaikoille!

Perjantai-illan erässä olivat mukana sekä Joes Goldin että JoKen ykkösjoukkueet. Parhaiten vaativat olosuhteet selvitti liiganousijat mutta sitä suurta tulosta ei kuitenkaan saanut kuin Tatu Hirvonen joka tuloksella 1649 yltänee keväällä käytävään finaaliin. Mikko Hirvonen keilasi erän toiseksi parhaan tuloksen 1510. Nuorten SM-finaaliin viikonloppuna osallistuva Tomi Turunen jäi tulokseen 1500, Teemu Harisen jäädessä tulokseen 1406. JoKen joukkueen ykkösnimi oli Olavi Harinen tuloksella 1439 muiden jäädessä reilusti alle oman tasonsa.

Kuvassa vas. Tatu, Tomi, Teemu ja Mikko

Lauantain aamuerässä finaaliin A-tasolla Strömberg ja B-tasolla Koistinen

Aamuerän radoille saatiin Tornadoksen joukkue jossa keilasi vuoden 1990 Joensuun SM-kisojen voittaja Peter Stömberg. Mies ei pettänyt tälläkään kertaa vaan keilasi pari pinnaa (1647) vähemmän kuin Tatu edellisen illan erässä. Tässä saattaa olla myös finaalirajan tuntuma. Muut joukkueen jäsenet Olli Hossi, Tapani Peltola ja Asko Aravirta jäivät reilusti alle viidentoista tuloksiin.

Veljmiesten Markku Koistinen oli erän kakkonen nousten myös B-tason toiselle sijalle tuloksella 1575. Finaalirajasta käydään myös kovaa arvailua mutta jo nyt näyttää että jopa 1500 saattaa riittää finalistille.

Illan viimeisessä erässä GB miehitti viisi kärkipaikkaa erän tuloksissa.

Joonas Jähi sekä Kai Virtanen selvittivät parhaiten vaativan olosuhteen. Kai Virtanen oli parhaiten kartalla keilaten jo reilusti yli parivauhtia  kokoajan mutta kuudennen sarjan 156 tiputti jo lähelle karsintarajaa. Lopun sarjoilla tuli vielä nousua joten tulos 1667 riittää finaaliin. Joonas Jähi  puolestaan aloitti reilusti alle parin sarjoilla mutta kiristi loppua kohti maajoukkuemiehen ottein keilaten erän ykköseksi tuloksella 1714. Timo Raatikainen oli erän kolmas ennen velipoika Teemua. Joukkueena GB nousi kolmen sakkiin.