logo
Search
Close this search box.

TÄRKEÄ tiedote paikallisliitoille koskien koronaohjeistusta

SKL:n hallitus kokoontui perjantaina 27.11. ylimääräiseen kokoukseen yhdessä kilpailu- ja sarjavaliokunnan kanssa. Kokouksen sisältö koski aikaisemmin perjantaina päivällä tehtyjä leviämisalueella olevia pääkaupunkiseudun koronaohjeistuksen vaikutuksia keilailuun.

Hallitus päätti yhdessä kilpailu- ja sarjavaliokunnan kanssa yksimielisesti, että paikallistason sarjapelejä ei pelata leviämisalueilla ajalla 30.11.-20.12.2020. Mahdollisesta sarjatoiminnan kiellon jatkamisesta tehdään päätös tarvittaessa myöhemmin. Kaikki veteraanien valtakunnansarjapelit, jotka piti pelata 10.12. siirretään tammikuulle. Ajankohta päätetään myöhemmin.

Jokaisen paikallisliiton ja keilahallin on nyt velvollisuus seurata tarkasti oman alueensa virallista koronaohjeistusta (aluehallintovirastot) ja toimia sen mukaan. Vastuu yksilötason kilpailutoiminnasta ja sen turvallisesta järjestämisestä on näin paikallisliitoilla. Esimerkiksi paikallisliiton tulee itse tehdä oman alueensa kilpailuja koskevat päätökset, kuten siirrot ja peruutukset näiden ohjeiden mukaisesti paikallisliittotasolla. Samoin keilahallien tulee antaa maskisuositus tiloissaan tarvittaessa. Myös uutisointi keilaajille näistä ohjeista tulee tehdä paikallisesti.

Valtakunnallisista rajoituksista ja muutoksista päättää jatkossakin Suomen Keilailuliiton hallitus.

27.11.2020

Suomen Keilailuliiton hallitus, kilpailu- ja sarjavaliokunta

-jormalaa-