logo
Search
Close this search box.

SM-kisainfoa

Hyvä seuraväki!

Joensuun Keilailuliitto on tehnyt valmisteluja kevään SM-kisoja varten jo hyvän tovin. Pikkuhiljaa kisat lähenevät ja avausheittoon ei ole aikaa kuin 2,5 kuukautta. Seurojen puuhamiehet ovat jo suorittaneet omaa värväystään ja ensimmäinen koulutustapahtuma pidetään 1.2.2017 klo 17.00 alkaen Kuntokeitaalla. Tällöin SKL:n toiminnanjohtaja Sami Järvilä tulee pitää kilpailunjohtajakoulutusta. Tämä on lähinnä tarkoitettu niille, jotka toimivat vastuuhenkilöinä kilpailurissa. Tähän toivotaan sellaista noin viisi osallistujaa/seura. Erien valvojille pidetään myöhemmin omaa koulutusta.

2.2.2017 iltapäivällä on Kuntokeitaalla pallopäivä, jolloin Jouni Helminen tulee esittelemään palloja ja tähän päivään on suunniteltu myös pientä koulutusta (n. klo 17.00 alkaen). Lisäksi paikalle tulee liiton uusi puheenjohtaja Perttu Jussila, joka myös puhuu joensuulaisille keilaajille. Tilaisuudet ovat avoimia kaikille.

Tässä liitteen myös meidän kisailmoitus. Tämä ilmoitus ja tästä eteenpäin julkaistaan kisojen informaatiota tätä varten avatuille uusille sivuille: www.sm-keilailu.fi

SM_2017_Kilpailuilmoitus