logo
Search
Close this search box.

Seurat

Joensuun Keilailuliitto ry:n jäsenseuroja on yksitoista, joihin kuuluu reilut 200 rekisteröitynyttä keilaajaa. Linkit seurojen tietoihin ovat tällä sivulla.

Seurat toimivat itsenäisesti rekisteröityneinä yhdistyksinä, paitsi HiRollers ja Jovetke, jotka toimivat liiton alaisena juniori-, veteraani – ja sisääntuloseuroina ja niillä on liiton kanssa sama hallinto.

Joensuun Keilailuliiton jäsenseuraksi voidaan hyväksyä yhdistys, johon kuuluu vähintään kuusi jäsentä ja se on merkitty yhdistysrekisteriin. Lisätietoja yhdistyksen/seuran perustamisesta ja tietojen ajan tasalla pitämiseksi saa hyvin Patentti- ja rekisterihallituksen nettisivuilta www.prh.fi.

Liity mukaan

Liittyminen eri keilaseuroihin on todella helppoa. Ota rohkeasti yhteyttä joko JoenKL toimihenkilöihin tai suoraan eri seuroihin.

Samalla kun liityt keilaseuran jäseneksi, saat seuran ja Joensuun Keilailuliiton kautta Suomen Keilailuliiton jäsenyyden sekä kilpailuoikeuden. Voit aloittaa kilpailemisen vaikka samana päivänä rekisteröinnin jälkeen.

Kilpailulisenssin jäsenmaksun määrittää vuosittain Suomen Keilailuliitto. Lisäksi jäsenmaksuun lisätään Joensuun Keilailuliiton jäsenmaksu, sekä seuran liittymis- ja/tai jäsenmaksu. Kaikille jäsenille SKL postittaa Keilaaja-lehden vuosikerran.

Jäsenseurat