logo
Search
Close this search box.

Seniorien ja veteraanien SM-kisat siirtyvät

Veteraanien ja seniorien SM-kisat siirtyvät syksyyn

Suomen Keilailuliitto on eilen pitämässään kokouksessa päättänyt siirtää Seniorien ja Veteraaninen SM-kisat syyskaudelle. Muiden SM-kilpaiujen osalta päätöksiä tehdään kuukaudenpäästä kun nähdään tautitilanteen kehittyminen sekä missä vaiheessa alueilla ollaan.

Liigat ja valtakunnansarjat keskeytetään myös helmi-maaliskuun ajaksi mutta keilataan päätökseen tämän vuoden aikana.

Suositellaan että kilpailutoimintaa jatketaan muilta osin AVIn ja paikallisten koronatyöryhmien mukaisin ohjeiden mukaan muistaen henkilökohtaisen vastuun. Keilahallien ja kilpailujen järjestäjien tulee myös huolehtia turvaväleistä ja ohjeista. Käsihygeeniä sekä kasvomaskeja tulee käyttää entistä enemmän. Suositellan myös pienempiä eriä ja rajoittaen esim. 2-3 keilaajaa / ratapari. Myös samalla radalla / rataparilla keilaamista kannattaa suosia. Kausi tulee jatkumaan normaalia pitempään joten käykää keilaamassa ja harjoittelemassa.

Seuraa Keilailu.fi sivulle tulevia uusia tiedotteita!

Lainaus pj. Olli Hossin tiedotteesta

”Koronatilanne on selkeästi pahentunut tammikuun aikana koko maassa ja meidän on ikävä kyllä tehtävä taas päätöksiä, joilla pidämme jäsenistömme edelleen terveenä ja tuemme samalla omalla vastuullisella toimillamme koko pandemian tukahduttamista. Mm. riski uudesta virusvariaatiosta on luonut riskin, että joudumme ehkä taas jopa lock down -tilanteeseen ja ravintolat laitetaan kiinni, jolloin kaikki keilailu taas käytännössä pysähtyy. Tätä emme tietenkään halua.

Toisaalta hyvä uutinen on massarokottaminen on jo alkanut ja se onneksi ensin auttaa ensin juuri ikäihmisiin, joita meillä on hyvin runsaasti jäsenistössämme.

Muistutuksena, että rekisteröidyistä jäsenistä on tänään yli 70-vuotiaita 2677 keilaajaa (30.8%).

Näistä yli 70-vuotiasta jopa 66% on ansiokkaasti heittänyt virallisiakin kilpailusarjoja tällä kaudella ja lisäksi epävirallisia kisoja vielä moni muukin.

Veteraaniemme aidosta aktiivisuudesta koronakautena 2020-21 kertoo se, että myös alle 70-vuotiaista jäsenistöstämme sama 66% on aloittanut kilpakeilailun.

Mutta koska rokottaminen kestää vielä pitkän aikaa, tarvitsemme kuitenkin lisäaikaa, jotta terveellinen keilailu voi normaalisti jatkua”.

-jormalaa-