logo
Search
Close this search box.

Salon reissu

27.1.2024 Salo

perinteeksi muodostunut firma sm ja Ex-Wärtsilä kisa Salossa. Abloyn tiimiin kuului Jape, Mika, Tapani, Ari ja Anu. Nyt olikin helppo kerätä porukka kyytiin, kun kaikki neljä samaan autoon ahtautuneet asuivat Lehmossa. Täytyy sanoa että BMW peräkontti oli kyllä ahdettu täyteen keilapallo, ei olisi enää yhtään mahtunut, sitä en tiedä kävikö kaikki pallot radalla. Autossa kerettiin sitten miettiä pelitaktiikkaa ja muitakin haasteita kun saimme viettää laatuaikaa sen kuutisen tuntia.

Tavoitteena Mikalla, tuntui olevan Geberitin luottopelaaja Wiberin voittaminen ja se kummalla on korkeampi heiluri, no valitettavasti molemmissa hävisi. Jape kyseli varmistusta pelipaikasta joensuulaiselta luotto keilaajalta, mutta taisi Salon radat olla hieman haastavat, kun mies ei ollut oikein tyytyväinen suoritukseensa. Tapani teki perus varman suorituksen ja Ari oli tyytyväinen omaan tulokseensa. Anu taisi olla väsynyt koko kisan ajan, kun ei pelipaikkaa löytänyt tai ei ole löytänyt sitä koko kaudella, mutta oli erän paras paikkaaja 43.

Mukana oli EX-Wärtsilä kisassa 13 henkeä Abloy, Geberit ja Ovako.

Kisan yllätysvoittaja oli Geberitin uusi vahvistus Robin, joka on kuulemma keilannut vasta vuoden! Puhdas tulos hänellä oli 1521 ja siihen 128 tasoituksia. Onnea Voitosta!

tässä meidän puhtaat tulokset/kaadot/paikot

Jape 1585 41/33

Mika 1554 35/35

Tapani 1447 33/31

Ari 1381 23/42

Anu 1356 20/43

salo henk.koht

salo pari

salo nelimiehis

Kiitos ja kumarrus, rankka reissu, mutta tulipahan käytyä. Ensivuonna uudet kujeet!

Anu