logo
Search
Close this search box.

Puheenjohtajalle kuukausikisan voitto

Kari L voitti lokakuun k-kisan

Lokakuun kuukausikisa sai mukavasti osallistujia ja samalla saatiin oman seuran erikoiskilpailu käyntiin. Kärjessä käytiin kovaa pistekamppailua sillä Kari Laatikainen keilasi voittoon tuloksella 1282 ja toinen Kari eli Myller jäi vain yhden kaadon verran eli kymmenen pistettä. Syyskuun voittaja Joppe Summanen jäi puolestaan kolmanneksi vain viiden pisteen erolla. Hyvin jo Leppävirralla keilannut Anne Pakarinen on selvässä nousukunnossa sijoittuen nyt neljänneksi. Savolainen PoRan vahvistus Pentti Peiponen oli viides.

Kokonaiskisan kärjessä on itse oikeutetusti Joppe, mutta tilanne tasoittuu tai sitten ei sillä kaikilla ei ole vielä useampaa tulosta. Kuten aiempinakin vuosina jätetään yksi tulos huomioimatta sekä syksyltä että keväältä. Toisena 33 pisteellä on Myllerin Kari ja kolmantena Ryynäs Jussi 30 pisteen turvin mutta kantapäille kolkuttelee Anne ja Pertti.

Marraskuun kuukausikisa keilataan 12.11.2023 klo 16:30 erässä.

ps. seuratkaa ilmoittelua seuraotteluista. Seuraottelu Rojjaasta vastaan on ensin Rauhanlahdessa 23.10. klo 11.00 ilmoittautuminen Myllerille. Samalla soitaan vastavierailun ajan kohta.

Tarkemmat tulokset alla

Kuukausikisat_Kausi_23-24_Tilanne lokakuu