logo
Search
Close this search box.

Pepe kaatoi hurjalla keskiarvolla

Pepe näytti nuoremmille keilailun mallia!

PoRa turnauksen viimeisellä viikolla keilattiin ns. hyväntekeväisyyserä joensuulaisten juniorien hyväksi. PoRan hallitus päätti että seuramme toiminnassa tuetaan myös juniorikeilailua vaikka osanottajamäärät ovatkin kääntyneet erikoiskilpailuissa jyrkkään laskuun.

PoRa sai erikoiserään Porokylän Leipomon erikoistuotteita jaettavaksi lisäpalkintoina. Tuotekasseista kilpailtiin puhtailla- ja tasoitustuloksilla sekä arvottiin myös kaikkien erään osallistuneiden kanssa.

”Pepe” Pertti Nevalainen Joes Gold oli puhtaaan tuloskilpailun selvä ykkönen sillä hän keilasi viiteen sarjaan 1267 tuloksen mikä tiesi peräti 253,4 pisteen sarja keskiarvoa. Tällä tuloksella Pepe nousi myös XXVII PoRa Turnauksen kärkipaikalle. ” Voittaja pahoitteli palkinnon jaossa kun muikkukukkon sijaan ei ollutkaan jaossa lanttukukkoja, sillä hän oli lähtiessä luvannut Mirkulle että hän tuo Porokylän Leipomon herkullisen lanttukukon palkintona”. Kilpailun johto pyrkii korjaamaan tämän puutteen. Kakkoseksi sijoittui järjestävän PoRa seuran Kari Myller tuloksella 1094. Kolmaspalkinto matkasi Luken Jouko Salmelan pöytään tuloksella 1059.

Tasoituspalkinto kolmikon muodostivat Luken Tapani Moilanen 1134 (130), JoKen Teuvo Makkonen 1129 (140), ja P oRan Hannu Laakkonen 1083 (130).

Arvonnassa muikkukukon sai Atriumin Markku Hakkarainen lisäksi onnetar suosi vetraaniseura Aarne Tolosta ja Joes Goldin junoria Luukas Väänästä.

Jäljellä on vielä ennen finaalia kaksi erää sunnuntaina klo 14 ja 16:30.

Finaali keilataan maanataina 3.12. klo 18

Poralaiset kiittää kaikkia erään osallistuneita!

-jormalaa-