logo
Search
Close this search box.

Mikolle kauden ensimmäinen!

Mikko Hirvonen Tammikisan voittoon!

Finaalin kuuden parhaan listan viiden sarjan jälkeen muodostivat Tomi Turunen, Jukka Ahola, Olli Koivula, Mikko Hirvonen Jorma Vaino ja Kari Myller. Viimeksi mainittu kolmikko aloitti shoot out pudotuspelit. Siinä alkuruutujen jälkeen alkoi Mikon kaatojono joka riitti varsin selvään voittoon pistein 260 vaikka lopussa Kari Myllerkin yhden tyhjän rasittamana nousi hienosti reiluun paritulokseen 230.


Toisessa pudostuspelissä Jukka Ahola ja Olli Koivula asettuivat viivalle kaatamaan Mikko Hirvosta. Kovimman kisan kävivät keskenään Ahola ja Hirvonen, eikä eroa jäänyt kuin muutama piste kun yksi ns. tyhjä ratkaisi ottelun . Kovatasoisen välierän voittoon Mikko tuloksella 260, Jukka 256 ja Olli Koivula 194.

Finaalissa edettiin sitten aivan kymppiruutuun asti ennen kuin voitto selvisi hieman ramaattiseen reikään(5-7), mitä kärkipaikalta lähtenyt Tomi Turunen ei saanut paikattua. Näin lopun viiden kaadon jonolla Mikko Hirvonen kuittasi kauden ensimmäisen voittonsa. Pisteet Tomi 213 vs Mikko 231. Mikko tuumaili että oli epävarmaa että voiko hän edes finaalissa heittää kun jalka vihoittelee mutta kun pallot kuitenkin liukuivat hyvin niin myös peli sujui sitten mallikkaasti eikä jalka enemmälti haitannut keilaamista. On kyseenalaista miten huomenna sitten Cosmicin finaalissa käy.

Mikko Hirvonen ja Tomi Turunen voitto shekkien kera! kuva jormalaa

Tammikisan finaalin tulokset

-jormalaa