logo
Search
Close this search box.

Mikolle ja Jarille kolmesataset

Joe’s Goldin luottogolffarit Mikko Hirvonen ja Jari Kärkkäinen osoittavat keilaradoillakin oivaa syyskuntoa, sillä molemmat onnistuivat Cosmicin kesäkisassa välttämään paikkoheitot yhdessä sarjassa. Jari onnistui omassa kolmesatasessaan 22.7. radalla 12 ja Mikko teki omansa 12.8. radalla 13.

Jari varmisti 300:n siivittämänä paikkansa finaaliin toisen jakson voittajana ja Mikko teki kolmannelle jaksolle ensimmäiseksi kolmen sarjan lapukseen 762 (0).


”Kyllähän tämänkertainen kolmesatanen menee pitkälti Markku Veijasen piikkiin, sillä soittelin jokunen tunti ennen pelin alkua, että ei kai sitä oikeasti keilaamaan olla menossa? Ei antanut Veijanen perua, kun oli kerran varattu, mutta hyvä tällä kertaa ettei peruttu. Edellisen kerran olin keilannut Vuokatissa reilut sata päivää sitten, joten alkuun oli kieltämättä pientä hakemista, hallille sentään löysin vielä ilman navigaattoria.” , Mikko kommentoi pikaisesti, ennen kuin riensi katsomaan JoMa-ViVe -pelin loppuhetkiä.
”Pakko koittaa vielä pyristellä karkuun, kun perheen 300-tilaston kärkipaikka on kohta muisto vain, sillä Nico kauhoo eroa kiinni kaksin käsin”, Jarsi kommentoi viitaten Nicoon, joka oli tehnyt kolme täydellistä sarjaa Jarin edellisen onnistumisen jälkeen.