Search
Close this search box.

MIKKO VEI YKKÖSRAHAT

XXV PoRan Juhlaturnaus Joes Goldin kolmoisvoittoon!

Juhlaturnauksen loppukilpailua hallitsi lähes kokoajan JG Mikko Hirvonen. Ennen viimeistä sarjaa johdossa kävi myös seurakaveri Teemu Harinen mutta viimeisessä sarjassa kyyti oli kylmää kun Mikko latoi taululle 257 ja saman seuran Tatu Hirvonen 229. Näin Teemun sijoitus tippui kolmanneksi. Neljänneksi sijoittunut JoKen Heli Taskinen vielä kolkutti kolmatta sijaa ennen viimeistä sarjaa pinnana erolla Tatuun. Seuraavat sijat menivätkin sitten isäntäseuran PoRan keilaajille järjestyksessä Merja Määttänen, Kari Myller ja Timo Pakarinen. Erityismaininnan ansaitsee kahdeksanneksi sijoittunut Team Cosmicin vasta yksitoista vuotta täyttänyt Luukas Väänänen joka pääsi junioripaikalta finaaliin. Hän keilasi 155 k-a tasoituksella vaikka oikea keskiarvo onkin vain 133. Finaalin kolmas nainen Marjo Hirvonen sijoittui yhdeksänneksi ennen Luken Jouko Salmelaa. Mikko Hirvosen keskiavo oli 228,13 kahdeksaan sarjaan.

img_3153

Kuvassa JG kolmikko vas. Tatu Hirvonen, Mikko Hirvonen ja Teemu Harinen voitto shekkien kanssa!