logo
Search
Close this search box.

Mika Hyttisen johto kesti loppuun asti

Lukken Mika Hyttisen johdolla lähtivät rounrobin pelejä pelaamaan PoRan Pertti Honkanen, Mainareiden Luukas Väänänen, Joes Goldin Joni Mustaniemi, sekä JoKen Kaksikko Olavi Harinen ja Aarne Tolonen. Lisää tuloksia ja juttua aamupäivällä. Tulokse viiden sarjan jälkeen alla.

Mika Hyttisen kaatojuhlaa Cosmicissa

Huikeaa peliä Lukken Mika Hyttiseltä Autotalo Hartikainen Openin finaalissa. Finaalin aluksi hän latoi taululle viiteen sarjaan tulokseksi 1136 pistettä mikä tiesi 227.2 pisteen keskiarvoa. Jatkoa seurasi sitten miesmiestä vastaan kilpailussa, missä keskiarvo nousi jo yli 231 pisteen vauhtiin. Paras sarja 298 pistetttä tuli ottelussa kakkosena ollutta PoRan Pertti Honkasta vastaan. Yhdentoista kaadon jälkeen maksimi sarja jäi vain kahdenkeilan päähän. Kaikkiaan hänelle kertyi viidessä pelissä kolme voittoa. Neljään voittoon ylsi toiseksi tullut Mainareita edustava nuorten maajaoukkueeseen kuuluva Luukas Väänänen. Hänkin keilasi hienosti ilman tasoituksia 228.33 keskiarvolla 10 sarjaa. Kolmanneksi sijoittui jo päivällä veteraanien shoot out kisan voittanut JoKen Olavi Harinen. Hänenkin kokopäivän tulos (215,44) ylitti ns. parivauhdin reilusti. Loppukilpailun neljänneksi sijoittui JoKen Aarne Tolonen, viides Joes Goldin Joni Mustaniemi ja kuudes PoRan Pertti Honkanen. Kisasuorituksia kertyi lähes kolmesataa.