logo
Search
Close this search box.

Marjo ja Tomas Trio-kisan parhaat Lahdessa

Lahdessa keilatun ensimmäisen Trio-kisan joukkuesissa keilasi monta joensuulaista. Tomas Käyhkö keilasi SHT joukkueessa jossa keilasivat hänen lisäkseen Juho Rissanen sekä Niko Oksanen. Marjo Hirvonen keilasi SKL Ladies II joukkueessa missä hänen lisäksi keilasivat Ani Juntunen sekä Jenni Heino. Puhtaasti joensuulainen joukue oli IsäPoikajaPyhäHe Jari ja Nico Kärkkäinen sekä Tomi Turunen. Luukas Väänänen keilasi BUU Glubben joukkueessa yhdessä Teemu Asplundin ja Jesse Kallion kanssa.

Kaikkien näiden joukkueet selvisivät ensimmäisen neljän sarjan jälkeen kahdeksan parhaan joukkoon ja näin jatkoon. Seuraavat neljä sarjaa ratkaisi järjestyksen. Voittoon keilasi HH joukkue missä keilasivat Jarno Lahti (1790),Santtu Tahvanainen (1779)) ja Jesse Ahokas (1798) yhteispisteet 5371. SKL Ladies II joukkue sijoittui toiseksi. Ani Juntunen (1724), Marjo Hirvonen (1764) ja Jenni Heino (1739) yhteensä 5227. Kolmanneksi sijoittui Savon Härkä Team missä Tomas Käyhkö keilasi tuloksen 1845, Juho Rissanen 1638 ja Niko Oksanen 1578. Yhteispisteet 5061. Luukaksen joukkue oli viides. Luukaksen pisteet 1705, Teemun 1544 ja Jesse Kallion 1745 kokonaistulos 4994. Joensuulaisjoukkue sijoittui sijalle seitsemän pistein 4917. Jari K 1587, Nico K 1675 ja Tomi Turusen tulos 1655. Kisa sai hyvän vastaanoton ja tultaneen keilaamaan myös jatkossa ensi vuonna. Joukkuemäärät jäivät odotettua pienemmiksi ja tulos jäi miinus merkkiseksi tuumaili kisan järjestäjä.