logo
Search
Close this search box.

Marjo Hirvonen hallitsi finaalit Vuokatissa ja Kuntokeitaalla!

Kuvassa voittaja Marjo Hirvonen sekä kakkoseksi sijoittunut Miko Hallikainen palloineen

Naisten maajoukkueryhmään rytinällä noussut joensuulainen Marjo Hirvonen keilasi viikonloppuna voitot niin Vuokatin kuin Joensuun erikoiskilpailuista. Marjo edustaa tätä nykyä Porilaista Giants seuraa ja keilaa sen riveissä naisten SM-liigaa. Marjon aviopuoliso Mikko Hirvonen sijoittui puolestaan Vuokatissa kolmanneksi ja Joensuussa neljänneksi, joten keilailuperheessä ollaan aivan maamme kärkikaartia kun vielä Mikon isä Jukkakin on intoutunut hyvään syyskuntoon. Onpa kaksi pojanvintiötäkin nähty jo keilaradoilla tuntumaa hakemassa.

Kuntokeitaan Syyskisan finaalia hallitsi Giantsin Marjo Hirvonen keilaten viiden sarjan jälkeen kärkipaikalle Tulosta kertyi 1155 pistettä. Vahvalla loppukirillä kakkoseksi nousi JoKen Teuvo Makkonen (1142) ja kolmannen paikan vei Imatran Slaikkareiden Miko Hallikainen tuloksella 1130. Ensimmäiseen shoot out pudotuspeliin matkasivat sijoille 4-6 sijoittuneet Mainareiden Mikko Hirvonen (1110), Joes Goldin Tapani Pitkänen (1086) ja Mainareiden Luukas Väänänen 1074. Ensimmäisen tippujan paikalle jäi Mainareiden Nico Kärkkäinen seitsemän pisteen erolla, vaikka hyvään loppukiriin tulikin viimeisessä sarjassa 238 pistettä.

Finaali jatkui vielä pudotuspeleillä.

Luukas Väänänen voitti ensimmäisen pelin pistein 203. Sijalle kuusi sijoittui Tapani Pitkänen (194) ja viidenneksi Mikko Hirvonen (158). Shoot out finaalissa ei voi pudota kuin yhden sijan finaalin alkukilpailun sijoituksesta, jos ihmettelette tuloksia.

Toisen pudotuspeliin tuli sijalta kaksi Teuvo Makkonen ja kolmannelta sijalta Miko Hallikainen sekä edellisen pelin voittanut Luukas Väänänen.

Ottelu huipentui lähes tasapäin kymppiruutuun missä Miro Hallikainen ysiruudun ja kympin ekan tuplalla pakotti Luukaksen kahteen kaatoon. Tupla ja seitsemän pois että hän olisi noussut loppuotteluun. Kymppiruudun ensimmäiseen heittoon jäi seiska pystyyn ja peli ratkaisu oli siinä. Teuvo Makkonen sijoittui kolmanneksi ja Luukas neljänneksi.

Loppuottelussa vastakkain Marjo Hirvonen sekä Miko Hallikainen. Tiukkaa oli myös tässä ottelussa. Marjo otti niskalenkin ennen viimeisiä ruutuja eikä Miko
onnistunut tekemään tuplia, joten mentiin lähes tasatahti loppuun asti Marjo Hirvonen voitti ottelun pistein 224 Miko Hallikaisen 204 vastaan.