Search
Close this search box.

Manninen yllätysvoittoon

Tapio Manninen keilasi PoRan viimeisen kuukausikisan voittoon selvälllä erolla!

Katsomoss huokailtiin ja ihmeteltiin mistä Tapio on taikonut lähes täydellisen heiton. Mies pisti kaatojonoja lähes jokasarjaan, parhaimmillaan taisi olla seitsemän kaadon jono. Tulos puhtaana 1022 ja tasoituksilla 1217 pistettä antoi 90 pisteen eron toiseksi sijoittuneeseen Joppe Summaseen. Kolmannen sijan nappasi ”vasuri Erkki Nordström myös henolla 1117 tuloksella. Naisten paras oli Anne Pakarinen sijoittuen neljänneksi pistein 1103.

KOKONAISKISAN VOITTO PISTEEN EROLLA!

Kauden kuuden osakilpailun mittelö sai myös tramaattisen lopun kun viisi parasta tulosta laskettiin yhteen. Juuan ”Elmo” Jussi ”kivimies” Ryynänen nousi tuloksissa voittajan Hannu Laakkosen kantapäille häviten vain yhden pisteen. ”Varmaan” viimeinen sarja jäi Jussia kaivelemaan sillä siinä olisi ollut paljon irtopisteitä tarjolla. Kolmannen sijan otti k-a tilaston kärkimies  Pertti Pakarinen joka aika ajoin oli varsin tyytymätön omaan tekemiseen!

KAUSI JATKUU!

Liiton mestaruuskisat alkavat, joten ne jotka haluavat kisata ottakaa yhteyttä Myllerin Kariin hän tekee joukkueet. Jos olet valittu johonkin joukkueeseen niin huolehdi myös että käyt suorittamassa oman kisasi ko. ajankohtana. Muutaman vuonna nelimiehiskilpailussa vain kolme heitti eikä saatu tulosta yhden ”nukkuessa”. Sama koskee myös parikisaa.