logo
Search
Close this search box.

Luukakselle ja Nicolle hieno avaus keilailun Rankingissa!

Suomen parhaat keilaajat kokoontuivat lauantaina Talin keilahalliin Rankingin avauskilpailuun. Joensuulaiskeilaajista nuoret Luukas Väänänen ja Nico Kärkkäinen keilasivat kahdeksan sarjan kilpailun yli kahdensadan pisteen keskiarvoilla. Luukaksen tulos 1616 ja Nicon 1611 riittivät 41. ja 44. sijaan 90 keilaajan joukossa. Uudella pelitavalla jatkoon pääsi kahdeksan sarjan 20 parasta tulosta sekä lisäksi kolme parasta tulosta junioreista, naisista, senioreista ja yleisestä sarjasta.

Luukaksen sijoitus junioreiden puolelta oli neljäs, joten kohtalona oli olla ensimmäinen putoaja kahden sarjan pudotuspeleistä.

-Harmittaa tietysti kun jatkopaikka oli todella lähellä, mutta tärkeää että Nicon kanssa onnistuttiin täällä, niin antaa itseluottamusta myös kahden viikon päästä alkavaan SM-liigaan sekä viikon päästä pelattavaan junnu tourin osakilpailuun Lahteen.

Kilpailua jatkoi 32 keilaaja kahden sarjan pudotuspeli kaaviolla. Tiukkoja otteluita käytiin useita ja loppuottelussa MM-pronssimitalisti Sanna Pasanen kukisti viime kauden ranking menestyjän Juuso Tiaisen. Kauden toinen Ranking osakilpailu keilataan kuukauden päästä Talissa.