logo
Search
Close this search box.

Liitonmestaruus Tomi Turuselle, tuplamestaruus Jorma Vainiolle ja naisten mestaruus Hanne toloselle!

Liitonmestaruuskisa v. 2022 saatiin pelattua henkilökohtaisten kisojen osalta päätökseen. Avoimen kisan kahdentoista parhaan joukkoon pääsi alkukilpailun 4×3 tuloksilla. Finaalissa keilattiin ensin neljäsarjaa jonka jälkeen kuusi parasta keilasivat round robin otteluin 30 pisteen voittobonuksin. Kärkisijalta lähti Joes Goldin Tomi Turunen tuloksella 938pistettä. JoKen Alvilan Kari kakkosena , PoRan Kari Myller kolmas JoKen Kari Haakana neljäs, Joes Goldin Olli Koivula viides ja Luken Anu Tolvanen kuudentena finaaliin. Ensimmäinen tippuja oli Luken Mika Hyttien joka ennen viimeistä sarjaa oli vielä tiukasti jatkopaikassa kiinni.

Finaalissa kärkipaikka ei ollut uhattuna missään vaiheessa vaan Tomi Turunen voitti kaikki käymänsä ottelut ottelut selvin numeroin. Sarjat 203,233,279,278,206, yhteistulos 2291. Toiseksi sijoittui Kari Alvila myös selvällä erolla. Voittoja tuli kolme ja kaksi tappiota tulos 1922. Välillä jo kakkkossijallakin ollut Kari Haakana sijoittu pronssille vain 22 pisteen erolla. Neljännen ja viidennen sijan kohtalo ratkesi viimeisessä ottlussa missä molemmat voittivat mutta PoRan Kari Myller keilasi Olli Koivulan ohi hyvällä viimeisellä sarjalla sijottuen neljänneksi. Niukat yhden pisteen tappiot sekä reikäsuma yhdessä sarjassa aiheuttivat sen että Anu Tolvanen jäi lopputuloksissa kuudennelle sijalle.

B-tasonmestaruus sekä veteraanimestaruus ratkaistiin alkukilpailun 2×3 sarjan tuloksilla. Voiton otti molemmissa kilpailuissa Atriumin Jorma Vainio.

Naisten mestruuden voitti JoKen Hanne Tolonen.

Joensuun Keilailuliiton B- mestaruus 2x3s.