logo
Search
Close this search box.

Liiton mestareita

SM-kisojen ohessa pelattiin liiton mestaruuksista. Avoin finaali pelattiin maanantai-iltana 12 parhaan kesken. Kaikki olivat kisapaikalla, mutta Jukka Hirvonen jäi sivuun pyörittämään kisan tulospalvelua.

Joe’s Goldin pelaajat Jari Kärkkäinen – Tatu Hirvonen olivat selvä kärkikaksikko neljän sarjan jälkeen. Nico Kärkkäinen oli kolmantena, mutta Team Cosmicin Tomi Väänänen oli aivan tuntumassa. Taustalla JoKe:n Olavi Harinen ja JG:n Jape Holopainen tulivat tasatahtia rr-peleihin.

Jari Kärkkäinen näytti menevän selvään voittoon ottaen bonukset kolmesta ensimmäisestä pelistä. Neljännessä ottelussa tuli ainut tappio ja sarjan pisteiden jäädessä 127:ään, antoi se vielä Tatulle mahdollisuuden, eroa vain 15 pistettä ennen keskinäistä peliä. Kokenut Kärkkäinen latautui hyvin ja voitti Hirvosen pistein 195 – 182, voittobonuksen kanssa eroa tuli 58 pistettä. Pronssikamppailussa Tomi Väänänen ohitti Nico Kärkkäisen.

Lopputulokset on tulososiossa!

Teksti ja kuvat: joppe s

Luukas Väänänen ja ensimmäinen liiton mestaruus junnuissa.
Avoimen finaali mitalistit. Pronssia Tomi Väänänen, kultaa Jari Kärkkäinen ja hopeaa Tatu Hirvonen.
A-tason mestarin Tatu Hirvosen tuuletukset.