logo
Search
Close this search box.

Kultakisan ensimmäinen viikko T. Hirvosen komennossa

Kultakisan ensimmäinen karsintaviikko on nuijittu loppuun. Avausviikko tuotti yli 50 kilpailusuoritusta ja kärkeen paineli kilpailunjohtaja Tatu Hirvonen (1472).

Öljyprofiili mahdollistaa parhaat tulokset reunapelillä ja kolmen kärjessä on avausviikon jälkeen vasuri, naiskeilaaja ja kahden käden vierittäjä.

Kakkoseksi nousi sunnuntain erässä puhtaalla yli parituloksen pelannut JoKen Heli Taskinen, joka pääsi toisessa sarjassa alusta alkaneella 10 kaadon jonolla jo hyvin lähelle täydellisyyttä. Helin tasoitukselliset pisteet ovat 1335 – tämä riittänee maaliskuun lopussa pelattavaan finaaliin. Karsintaa on toki vielä viisi viikkoa jäljellä, mutta avausviikon perusteella finaaliraja asettunee johonkin 1320-1330 pisteen paikkeille.

Tuohon haarukkaan avausviikolla pelasi myös erikoiskisoissa ympäri Suomen kiertävä juniori Luukas Väänänen (1323). Neljäs 1300 pisteen ylittäjä oli JoKen Jukka Hirvonen (1313), mutta tämä tuskin finaaliin vielä riittää. Parin viikon päästä ollaan finaalirajan suhteen viisaampia!

Karsinta jatkuu siis pääsiäisviikonlopulle asti, jolloin pelataan 500 euron ykkösestä!

-TH-