logo
Search
Close this search box.

KOVATASOINEN LUKKOTURNAUS VÄÄNÄSELLE

Finaalipäivästä oli tulla ikimuistoinen usealle keilaajalle, kun vietettiin kaatojuhlaa Lukkoturnauksen finaalissa. Kolmannessa sarjassa Tomi Väänänen Team Cosmic ja Olli Koivula Joes Gold kaatoivat tasatahtia keiloja. Kymppi ruudussa Ollin eka heittoon jäi kalikka pystyyn ja tulos 279. Tomi tykitti kaikki heitot pesään mutta viimeiseen heittoon jäi kun jäikin seiska keila pystyyn. Tulos oli yhtä vaille maksimi. Myös kilpailun johtajan Jouko Salmela (Lukke) kierre puri hyvin ja tulos 280. Vielä viimeisessä viidennessä sarjassa Joes Goldin Tomi Turunen pääsi lähelle sillä kymmenennen kaadon jälkeen jäi yksi pystyyn. Tulos 288 ja silla aukesi jatkopaikka. Muut jatkopaikat menivat tiukan kamppailun jälkeen Luken Mika Hyttiselle ja JoKen Martti Hämäläiselle.

Finaalin kolmen sarjan kärkipaikalle Tomi Väänänen lähti 57 pisteen erolla Erik Aholaan. Ensimmäisen jatkosarjan parhaan tuloksen teki Tomi Turunen nousten kuudennelta sijalta kolmanneksi. Toinen sarja ei isosti tulosluetteloa muuttanut vaikka Erik ja Tomi tekivät tyhjät kasi ja ysi ruutuihin. Tomi Väänänen karkasi ja 80 pisteen päähän Eerkistä. Salmelan ”Jokkeri ” vain seitsemän pisteen päässä kun muut ratkovat seuraavat sijat. Niin vain viimeisessäkin sarjassa vielä nähtiin kova nousu kun Tomi Turunen latoi taululle 259 nousten takamatkalta siten kolmanneksi. Samalla muutkin sijoitukset selvisivät selvin numeroin.

Team Cosmicin Tomi Väänänen voitti pistein 1973 mikä tiesi 244,75 puhdasta keskiarvoa. Joes Goldin Eerik Ahola säilytti toisen sijansa 254 pisteen lopetuksella. Eroa jäi 63 pistettä. Salmela jäi puolestaan Tomi Turusen taakse 35 pisteellä. Salmelan seurakaveri Mika Hyttinen sijoittui viidenneksi tuloksella 1830 selvällä erolla ennen JoKen Martti Hämäläistä.

Keilaseura Lukke kiittää kaikkia Lukkoturnaukseen osallistuneita!