logo
Search
Close this search box.

Kiuruveden solina Imatran kylpylässä VS

Joensuun Keilaajien naiset ottivat kokan kohti Kiuruvettä. Onneksi isot selät eivät ihan vielä ole ehtineet jäätyä, että veneellä pääsi edes hieman lähemmäksi, ettei mennyt koko päivää patikoidessa järvien jäillä. Päivän jälkeen saa nähdä pitääkö keilahallin naapuri liikkeestä käydä noutamassa A-tarvikkeina samppanjaa vai ananas lonkeroa, tuota mustekaloista saatavaa suurta herkkua. Se on varma, että kalliita laseja on oikeassa ja vasemassa kädessä.

 

Joulun Taika Valloitti Kiuruveden Keilahallin

Kiuruveden keilahalli kylpi joulun tunnelmassa, kun paikallinen keilajoukkue JoKe astui radalleen. Valot loistivat kuin tähdet taivaalla, ja joululaulut kaikuivat hiljaa ympäri hallia. Joulun taika oli vahvasti läsnä, ja JoKe oli valmis aloittamaan jouluisen keilailunsa.

Peli 1: Joulun Avausvoitto

Ensimmäisessä pelissä JoKe kohtasi Ice-Bowlingin, ja koko keilahalli oli kuin lumottu joulun tarinasta. Jokainen heitto oli kuin lahjapaketti, jonka avaaminen toi odotuksen täyttymystä.

Peli päättyi JoKen voittoon lopputuloksella 486-479. Voitto toi jouluista iloa ja hymyjä pelaajien kasvoille.

Peli 2: Joulun Huikea Voitto

Toisessa pelissä vastassa oli JBC, ja tunnelma oli kuin joulun ihme olisi levinnyt koko halliin. Jokainen heitto oli kuin joulun taianomainen lahja, täynnä odottamatonta iloa.

JoKe hurmasi yleisön voittamalla toisen pelin lopputuloksella 615-520. Voitto oli kuin joulun ihme, joka täytti hallin ilolla ja riemulla.

Peli 3: Joulun Lumoava Taika

Kolmannessa pelissä JoKe ja JBC kohtasivat uudelleen, ja joulun lumoava taika jatkui. Keilat olivat kuin lumisia mäkiä, ja jokainen heitto oli kuin talvileikkiä.

Tällä kertaa JoKe osoitti vahvuutensa ja voitti lumoavan joulun tunnelmassa lopputuloksella 550-527. Voitto toi joukkueelle iloa ja yleisölle riemua, täyttäen keilahallin joulun taikaisella tunnelmalla.

Peli 4: Joulun Tarinan Jatko-osa

Neljännessä pelissä vastustajana oli St. Michel Bowlers, ja joukkueet loivat joulun tarinan jatko-osaa keilailunsa kautta. Kultaiset keilat kimmelsivät, ja jännitys oli käsin kosketeltavaa.

JoKe jatkoi voitokkaasti ja vei pelin lopputuloksella 660-544. Pehmeät paketit ja heitot olivat jääneet Joensuuhun, kun Heli Taskinen teki 237, Hanne Tolonen, 224 ja Sari Vehkamaa 199 tähän peliin.

Peli 5: Niukka Tappio St. Michel Bowlersille

Viidennessä pelissä JoKe otti mittaa jälleen St. Michel Bowlersista. Tunnelma oli tiivis, ja jännitys täytti keilahallin.

Tällä kertaa St. Michel Bowlers oli niukasti vahvempi voittaen pelin 526-525. Talvipäivän ensimmäinen pinnan tappio JoKelaisille, mutta olisihan se tylsää olla ylivoimainen.

Peli 6: Joulun Taianomainen Lopetus

Viimeisessä pelissä JoKe kohtasi jälleen Ice-Bowlingin. Tunnelma oli kuin joulun päätösnäytös, täynnä odotusta ja juhlan tuntua.

Pelin päättyessä JoKe vei voiton lopputuloksella 551-493. Voitto oli kuin joulun taianomainen lopetus, täynnä iloa ja taikuutta.

Kiuruveden keilahalli oli täynnä joulun taikaa ja odotusta. Vaikka tarina ei vielä ollut päätöksessä, joulun tunnelma täytti paikan lämmöllä ja ilolla.

 

Joulu lomaa ensimmäisenä jäi odottamaan Hanne 207.83 ka, Heli 181. 83 heti perässä. Sarin joululoma hieman myöhemmin 174.83 keskarilla.

Kokonaistilanteessa Joke on karussa illan emäntä joukkue Ice-Bowlingia 691 pistettä. Kuohuvat lähtenevät tällä suorituksella mukaan Pohjois-Savosta.


Joensuun kultapojat ottivat suunnakseen Imatran suuren kaupungin. Meneeköhän päivä kuohuvan ja  kaviaarin nautiskelemiseksi vai tyydytäänkö tällä kertaa muikun mädin nautiskelemiseen.

Ensimmäinen ottelu: Joe’s Gold vs. St.Michel Bowlers

Joe’s Gold aloitti vahvasti keilailunsa Imatran keilahallissa, saavuttaen vaikuttavat 827 pistettä ottelussa St.Michel Bowlersia vastaan. Joukkueen suoritus oli vakuuttava, mikä toi heille voiton ensimmäisessä kohtaamisessa lopputuloksella 827 pistettä verrattuna vastustajan 746 pisteeseen.

Toinen ottelu: Joe’s Gold vs. Valtti 2

Toisessa ottelussa Joe’s Gold kohtasi Valtti 2 -joukkueen. Ottelu oli haasteellinen, ja vastustaja osoitti vahvuutensa keräten 782 pistettä. Joe’s Goldin suoritus oli hyvä, mutta vastustaja osoittautui vahvemmaksi tällä kertaa, kun he keräsivät 684 pistettä.

Kolmas ottelu: Joe’s Gold vs. F-R

Kolmas ottelu toi vastaan F-R -joukkueen. Ottelu oli tiukka ja tasainen, mutta F-R onnistui nousemaan voittoon 757 pisteellä. Joe’s Gold taisteli kovasti, saaden 744 pistettä, mutta ottelu päättyi vastustajan eduksi.

Neljäs ottelu: Joe’s Gold vs. Slaikkarit 2

Neljäs ottelu oli tasainen kamppailu, joka päättyi Slaikkareiden 2 ja Joe’s Goldin välillä niukasti Slaikkareiden voittoon. Joe’s Gold keräsi 721 pistettä, mutta Slaikkarit 2 saavutti 793 pistettä ja vei ottelun nimiinsä.

Viides ottelu: Joe’s Gold vs. X-Company

Viides ottelu päättyi joukkueen X-Companyn voittoon. Vaikka Joe’s Gold teki parhaansa, he keräsivät 706 pistettä, kun X-Company saavutti 765 pistettä ja vei ottelun.

Talvisen kylpyläteeman ympärillä pelattu keilailu jatkui Imatran keilahallissa Joe’s Goldin ja vastustajajoukkueiden välillä. Jokainen ottelu toi mukanaan jännitystä ja odotusta, ja joukkueet antoivat kaikkensa keilailun parissa. Lopulliset tulokset eivät suosineet Joe’s Goldia tänään, mutta tunnelma oli lumoavan talvinen tässä keilailutapahtumassa.

 

Päivän päätteeksi Goldi kiilasi Mikkeliläisten ohi toiseksi viimeiselle sijalle ja on kärjestä 1351 pistettä perässä.

 

-MJ