logo
Search
Close this search box.

Kilpailunjohtaja kilpailun johdossa

Kultakisan ensimmäisellä viikolla ei todellisia huipputuloksia vielä nähty ja kärkipaikkaan riittää ensimmäisen viikon jälkeen Joe’s Goldin Mikko Hirvosen 1291 pistettä. Kärjessä on erittäin tasaista (1291-1288-1286-1277….) ja tässä vaiheessa finaalirajan ennustaminen on hyvin hankalaa – riittääköhän ensimmäiseltä viikolta vielä yksikään tulos finaaliin saakka? Joka tapauksessa on selvää, että hirmuisia tuloksia finaaliin ei tällä kertaa vaadita.

Veteraani- ja keskiarvokisan puolella 3+3 sarjan karsinnassa nähtiin itseasiassa viikon selkeästi kovin suoritus, kun PoRan Heikki Härkönen tiputti puhtaalla 655 pistettä kolmeen sarjaan. Toinen samanlainen tiketti kylkeen riittää varmasti tämän karsintapuolen kautta neljän parhaan joukkoon ja loppukilpailuun.

Sami Heinilän uudelle hoitokoneelle laatima ratahoito ja SM-kisoja varten vaihdetut uudet keilat ovat tiputtaneet tulostasoa selkeästi, mutta eiköhän taso tästä vielä kilpailun edetessä nouse, kun uuden olosuhteen haasteet opitaan.

– Öljyä radan alkupäässä on reippaasti aikaisempaa enemmän, joten järkevin pelitapakin poikkeaa aikaisemmista keleistä. Paras lähestymistapa taitaa olla aika suoraviivainen pelilinja kakkosmerkin paikkeilta, kilpailua johtava Mikko Hirvonen vinkkaa.

Kultakisan karsintaa jatketaan maaliskuulle ja finaalin 600 euron ykköspalkinnosta pelataan sunnuntaina 19.3.2017.

-TH-