logo
Search
Close this search box.

Kauhua ja keilausta valtakunnansarjoissa

Jyväskylän keilahalli oli hiljainen, kun astuin sisään hämärään tilaan. Hikiset pelaajat seisoivat riveissä, valmiina heittämään pallonsa ja toivomaan parasta. Tuossa salaperäisessä paikassa kilpaillaan äänettömässä taistelussa, jossa loppusijoitus ratkaistaan viimeisillä heitoilla. JoKe, kaupungin oma keilajoukkue, oli valmiina kohtaamaan kauhun syvästä pimeydestä.

Peli 1: Pimeä JBC

Ensimmäinen taisto kohdistui JBC:hen, ja kenttä oli kuin suoraan Stephen Kingin synkästä painajaisesta. Käsi hikoili, kun palloja hamuttiin käteen. Syvät äänettömyyden aaveet hiipivät ympärilläni, kun heitin keilan kohti keilaratoja. Kylmä väristys kulki selkäpiitäni pitkin.

Lopulta JBC onnistui kiusaamaan kotijoukkuetta JoKea. Loppupisteet: JoKe 541, JBC 557. Peli päättyi niukkaan tappioon, mutta tunnelma oli kuin Kingin kauhuelokuvissa, jossa voitto oli haaste.

Peli 2: Jäänalainen Kamppailu

Toisessa pelissä JoKe astui radoille kohtaamaan St.Michel Bowlers, joka tuntui olevan peräisin jostakin kylmästä, pimeästä maailmasta. Mutta JoKe oli päättänyt näyttää, että he voivat taistella jääkuningattarenkin kanssa.

Pallo lensi kohti keiloja, ja kauhun valtaamat katsojat pidättelivät hengitystään. JoKe voitti toisen pelin lopputuloksella 493-434. Heidän voittonsa oli kuin pala aurinkoa keskellä synkkää talvipäivää.

Peli 3: St.Michelin Kauhukopla

Kolmannessa pelissä vastustajana oli jälleen St.Michel Bowlers, jotka näyttivät olevan syntyneet kauhuelokuvista. Mutta JoKe ei antanut pelon lamauttaa heitä. He heittivät pelin jokaisen keilaradan pimeyteen ja kukistivat St.Michelin kauhukoplan lopputuloksella 577-455. Voitto oli kuin hyvän voitto pahan yli.

Peli 4: Toisen maailman Ice-Bowling

Neljännessä pelissä JoKe kohtasi jälleen Ice-Bowlingin, joka tuntui kuuluvan johonkin toiseen maailmaan. Heittojen aikana kuului outoja ääniä, ja keilat tuntuivat liikkuvan itsestään.

Mutta JoKe osoitti, ettei heitä voiteta helpolla. He voittivat pelin lopputuloksella 495-414. Voitto toi mukanaan huojennuksen, mutta samalla myös tiedon siitä, että pimeässä keilahallissa voi tapahtua mitä tahansa.

Peli 5: Kauhun Äärimmäinen Sivu

Viidennessä pelissä vastassa oli tuntematon kauhu, joka nousi ylös syvyyksistä. JoKe ja vastustaja taistelivat äärimmäisellä voimalla, ja peli oli kuin kauhuelokuvan huippuhetki.

Lopulta JoKe hävisi niukasti lopputuloksella 515-520 Ice-Bowlingin. Tappio oli kuin Kingin romaaneista, missä hyvä taistelee pimeyttä vastaan, mutta pimeys voittaa ainakin hetkellisesti.

Peli 6: JBC – Pahan Uusi Nousu

Viimeisessä pelissä JBC tuntui nousevan uudelleen, kuin pahan voima olisi löytänyt uuden voiman. JoKe taisteli kynsin hampain, mutta pimeys oli vahvempi.

Pelin päättyessä JoKe hävisi lopputuloksella 478-530. Synkkyys oli voittanut taistelunsa, ja keilahallin henget olivat Jyväskylässä JBC:n puolella

Lopputulokset:

  1. JoKe 541 – JBC 557
  2. JoKe 493 – St.Michel Bowlers 434
  3. JoKe 577 – St.Michel Bowlers 455
  4. JoKe 495 – Ice-Bowling 414
  5. JoKe 515 – Ice-Bowling 520
  6. JoKe 478 – JBC 530

JoKe oli kokenut kauhun matkan Jyväskylän keilahallissa, ja lopulta pimeys voitti taistelun, jättäen jälkeensä synkkyyden.

JoKen paras kummitusten jahtaaja oli Hanne Tolonen 183.33 ka. Sari Vehkamaa karkotti haamuja 167.83 ka. Heti perässä Manaajana säesti Satu Vehkamaa 165.33 ka.

Kokonaistilanteess JBC johtaa JoKea -74 pistettä. Ice-Bowling on tarrannut kolmanteen sijaan kiinni ja on JBC:tä 394 pistettä jäljessä.

 

Tervetuloa synkkään ja mystiseen Lappeenrannan keilahalliin, jossa Joe’s Gold -joukkue otti osaa keilailuhaasteeseen. Illan pimeyden ja kauhun keskellä Joe’s Gold kohtasi X-Company, Slaikkarit 2, F-R, St. Michel Bowlers ja Valttii 2.

1. Ottelu – Joe’s Gold vs. X-Company Illan ensimmäisessä kamppailussa Joe’s Gold kohtasi kovan vastuksen X-Companya vastaan. Vaikka kotijoukkue taisteli urheasti, heidät voitettiin selvästi. Lopputulos: Joe’s Gold 655 – X-Company 736.

2. Ottelu – Joe’s Gold vs. Slaikkarit 2 Toisessa ottelussa Joe’s Gold päätti pukea parhaat Halloween-naamionsa ja näyttää kauhistuttavan vahvuutensa. He voittivat tiukan taiston Slaikkarit 2 -joukkuetta vastaan. Lopputulos: Joe’s Gold 829 – Slaikkarit 2 821.

3. Ottelu – Joe’s Gold vs. F-R Vaikka Halloween-henki leijui yhä ilmassa, Joe’s Gold ei onnistunut nousemaan voittoon kolmannessa ottelussa. F-R oli vahva vastustaja. Lopputulos: Joe’s Gold 775 – F-R 696.

4. Ottelu – Joe’s Gold vs. St. Michel Bowlers Joe’s Gold ei antanut pimeyden pelotella itseään, mutta St. Michel Bowlers oli liian kova vastus. He taistelivat urheasti, mutta joutuivat lopulta antamaan periksi. Lopputulos: Joe’s Gold 751 – St. Michel Bowlers 783.

5. Ottelu – Joe’s Gold vs. Valttii 2 Illan viides ja viimeinen ottelu oli hurjempi kuin koskaan, ja Halloween-henki antoi Joe’s Goldille voimaa. Joukkue voitti Valttii 2:n tiukan taistelun jälkeen. Lopputulos: Joe’s Gold 740 – Valttii 2 732.

Vaikka Joe’s Gold ei onnistunut voittamaan jokaista ottelua, he osoittivat kauhistuttavaa pelitaitoaan ja pitivät Halloween-hengen yllä koko illan ajan. Kiitos Lappeenrannan keilahallille tästä kiehtovasta Halloween-keilailutapahtumasta, joka loi ainutlaatuisen tunnelman ja jännitystä keilailuiltaan. Lohkossa jumbona olevalla Joe’s Goldilla ero johtavaan F-R on 1019 pistettä.

Hyviä Pyhäinpäivän odotuksia.

Matias Järvinen