logo
Search
Close this search box.

Kari Myller Toukokaatojen voittoon

Varsinaisen kilpailukauden viimeinen erikoiskilpailun loppukilpailu keilattiin Toukokaatojen merkeissä. Kisaa hallitis alkuhaparoinnin jälkeen lähes suvereenisesti PoRan Kari Myller. Vain ensimmainen sarja ja jatkosarjojen seitsemäs jäivät alle parin. Puhdas tulos kahdeksaan sarjaan 1700 pistettä antoi k-a 212.5 pistettä. Poralaisetn kaksoisvoiton varmisti Kimmo Jääskeläinen jääden seurakaveristaan 90 pistettä. Kolmassija ratkesi vasta pienemmän tasoituksen mukaan, sillä JoKen Teuvo Makkonen ja Mättäjien Jukka Ahola päätyivät tasapisteisiin. Teuvolla tasoitus 16 ja Jukalla 18 yhteen sarjaan ratkaisi sijoitukset. Ikinuori Joes Goldin Olli Rotko oli myös hyvässä iskussa sijoittuen viidennenksi ennen JoKen Kari Alvilaa.

Kuvassa voittoisa kaksikko kisan jälkeen!
(vas. Kimmo Jääsekeläinen ja Kari Myller) Kuva J.L

Viiidensarjan osiossa hyvällä loppukirilla Atriumin Jorma Vainio jäi niukasti finaalin jatkosarjojen ulkopuolelle. Samoin kävi myös seuraaville sijoille sijoittuneille Merja Määttäselle, Hannu Laakkoselle, Pentti Pöppöselle ja Marjo Hirvoselle joilla kaikilla oli sauma ratkaista jatkopaikka. Lohdutuksena tuli koroteut palkinnot ennen peränpitäjiä.

Kilpailukausi jatkuu Kuntokeitaan perinteisen Kesäkisan merkeissä ja tietysti myös akkuja ladaten vaikka auringon lämmössä!

Hyvää kesää kaikille! Sanainen arkkuni on nyt tyhjä. Toivotan uudelle tiedottajalle parempia juttuja sekä kuvia ilman ”päitä”!