logo
Search
Close this search box.

Joonas Jehkinen voitti Juhlakisan

Alla raporttia Juhlakisasta ja finaalin Shoot Out-pelit voi katsoa jälkikäteen JG:n Bambuser-sivustolta:

https://bambuser.com/channel/BC%2BJoesgold

Finaalin avausosa:

Ensimmäisessä osiossa suoran paikan loppuotteluun keilasi finaalin ainoa vasuri, Varkauden Mainareiden Joonas Jehkinen. Joonas vei tiukan taiston viiden sarjan pistein 1131. Varkautelainen Lauri Huttunen jäi Jehkisestä vain 6 pinnaa ja JG:n Mikko Hirvonen 11 pistettä.

Paikat ensimmäiseen Shoot Out -otteluun nappasi kärkikolmikon perässä vuoden 2016 Suomen mestari Kari Hurri, JG:n Tomi Jaara ja Harri Korkka Kuopiosta. Ensimmäisen karsiutujan ikävä osa jäi JG:n nuorelle Nico Kärkkäiselle, joka jäi 10 pistettä Korkasta.

Shoot Out:

Korkka vei ensimmäisessä pelissä voiton Jaarasta ja Hurrista. Toisessa pelissä Huttunen aloitti pitkällä kaatojonolla ja JG:n Mikko Hirvonen joutui pari kertaa paikkohommiin sarjan alussa. Mikko löysi kuitenkin kaatojyvän ja paukutti sarjan loppupuoliskon umpeen ja pisteet 269 riittivät lopulta selvästi finaaliin.

Joensuusta loppukilpailuun ei päässyt yhtään vasuria, mutta Joonas Jehkinen näytti, että ei ollut homma kädestä kiinni, vaan finaalin avausosion voittaja teki tarvittavat kaadot myös loppuottelusarjassa Mikon tuskaillessa ratojen ja pallon reaktion kanssa. Peli ratkesi viimeistään Mikon ysiruudun paikkaamattomaan reikään, joten Jehkinen vei tonnin ykkösrahat Savoon.

Joensuun Keilailuliiton kilpailukausi jatkuu perinteisellä Pora-turnauksella!