logo
Search
Close this search box.

JoKen veteraanit Varkaudessa V2

Varkauden keilahalli kietoutui muinaisen Suomen tunnelmiin, kun Joensuun JoKe, otti osaa ainutlaatuiseen keilailuturnaukseen. Ensimmäisen pelin kajahtaessa halli täyttyi jännityksestä ja historiaa henkivästä kilpailuhengestä.

 

Ensimmäinen kohtaaminen oli kuin aikamatka menneisyyteen, kun JoKe otti mittaa Watterit 2 -joukkueesta. Molemmat joukkueet heittivät sydämestään, mutta lopulta JoKe nousi voittoon vakuuttavin 604 pisteen tuloksin, kun Watterit 2 jäi 588 pisteeseen. Voitto Joensuulaisille kohotti tunnelman katossa ja loi odotuksia seuraaviin peleihin.

 

Toisessa pelissä Purilaat ottivat mittaa JoKesta. Ottelu oli tasainen ja täynnä intensiivistä kilpailua. Vaikka JoKe taisteli kovaa, Purilaat veivät voiton niukasti loppulukemin 602-598. Ottelun lopputulos jätti jännityksen leijumaan ilmassa seuraavien kohtaamisten odotukselle.

 

Kolmas kohtaaminen oli JoKelta vahva esitys, kun he kohtasivat WBT-joukkueen. JoKe jatkoi voitokkaasti ja nappasi selkeän voiton 623-587, vakuuttaen taidoillaan. Tunnelma oli korkealla, ja JoKe osoitti vahvuutensa rautakautisella voimalla.

 

Neljäs peli toi vastaan Mainarit2-joukkueen, joka hävisi ottelun JoKelle. Ottelu oli tiukka ja kiihkeä, ja JoKe onnistui voittamaan Mainarit2-joukkueen tuloksella 523-498. JoKe osoitti vahvuutensa ja onnistui lunastamaan voiton tässä ottelussa

 

Viides ottelu kuitenkin toi Ysisata2:n vastaan, ja vaikka JoKe taisteli sisukkaasti, Ysisata2 osoittautui vahvemmaksi tuloksella 561 – 544.

 

Viimeinen ottelu toi kentälle jälleen JoKen, ja vaikka Watterit taisteli loppuun saakka, JoKe osoittautui ylivoimaiseksi voittaen tuloksella 666 – 594.

 

Yhteenvetona JoKe:n keilajoukkue osoitti sitoutumista, taitoa ja taistelutahtoa koko turnauksen ajan. Vaikka voitot ja tappiot vaihtelivat, joukkueen henki oli koko ajan korkealla tasolla. Varkauden keilahalli sai kokea vauhdikasta ja jännittävää keilailua.

 

Tämä turnaus tarjosi pelaajille ja katsojille unohtumattoman kokemuksen, joka osoitti, kuinka urheilu ja intohimo ylittävät ajan ja tarinat. Jokainen ottelu tarjosi värikästä ja intensiivistä keilailua, joka ansaitsee kiitosta kaikilta osapuolilta.

 

JoKen valtikkaa piti Hämäläisen Martti kädessään 186.67 ka, seuraavana oli Pakarisen Pertti kannassa kiinni 185.17. Harisen Olavi keilasi 178.33 ka ja Haakanan Kari heti perässä 174.17 ka.

 

Watterit repäisivät hieman kaulaa Joensuulaisiin johtaen lohkoa 192 pistettä. JoKe on hienosti toisena ja Ysisata 2 on kärjestä 336 pistettä jäljessä.

 

MJ