logo
Search
Close this search box.

JoKen juhlakisa Tatu Hirvosen juhlaa

Joensuun kilpakeilailua vuosikymmeniä kehittänyt Joensuun Keilaajat ry juhlisti pitkää taivaltaan järjestämällä Kuntokeitaalla seuran 50-vuotiskisan. Kilpailu päättyi Joe’s Goldin Tatu Hirvosen kannujuhliin. Karsinnassa pitkä ja runsas öljy tuotti pelaajille hankaluuksia ja finaaliraja jäi 1300 pisteen pintaan. Loppukilpailussa alusta asti kärkikaksikkona painelleet liigakeilaajat Hirvonen ja Varkauden Mainareita edustava Tomas Käyhkö pelasivat kuitenkin hurjasti ja tasaisesti sarjoja 240 pisteen molemmin puolin.

Käyhkö otti suoran loppuottelupaikan kuuden sarjan alkuosiossa pistein 1485. Hirvonen jäi reilut 40 pistettä ja muut kuuden parhaan keilaajan pudotuspeleihin edenneet olivatkin sitten jo todella kaukana kärkikaksikosta. Muut paikat shoot outtiin jaettiin järjestyksessä Teppo Fredriksson, Mikko Hirvonen, Jukka Hirvonen, Heli Taskinen.

Pudotuspelien ensimmäisessä matsissa Jukka löi Mikon ja turnauksen parhaan naiskeilaajan Helin 236 pisteen sarjatuloksellaan. Toisessa pudotusosiossa mukaan tulivat Tatu ja finaalin alkuosan kolmanneksi parhaiten pelannut Teppo. Tällä kertaa 236 pistettä teki loppujonollaan Tatu Hirvonen, jolla Teppo ja Jukka jätettiin sijoille 3-4.

Finaalisarjassa Tatu otti Tomaksesta alkuun niskalenkin, kun kaksikätiselle mainarille jäi pari paikkaamatonta reikää.

Juhlakisa sai kuitenkin vielä jännittävän lopun, kun Tomas kiri jonolla takaisin peliin ja laittoi paineen Tatulle.  JG:n vasuri naulasi kuitenkin kymppiruutuun varmuudeksi kaatojen päälle vielä kaksi kaatoa ja vei turnausvoiton sarjatuloksin 227-199.

Nyt välissä pelataan yksi viikko merkkaria ja sitten jatketaan keilakevät paikallissarjoilla ja Kultakisalla.