logo
Search
Close this search box.

Kuuletko sie JoKen liigakarsinnan kutsun N1?

Jyväskylä tuo opiskelijoiden luvattu rauhan tyyssija, missä vihdoinkin teekkareista voi nähdä vilauksen.

Täällä tullaan ratkomaan, mikä joukkue raivaa häikäilemättömästi tiensä liiga karsintaan.

Ennen kierroksen alkua ero on Bay 2 joukkueen eduksi 78 pistettä JoKeen eli ei yhtään mitään.

 

Naisten karonkka starttasi hyvissä ajoin lauantai aamuna, kun heidän korviinsa oli kantautunut tieto Jyväskylässä pidettävästä korkea kulttuurisesta opiskelija tapahtumasta Aprosta. Onneksi ajomatka on hieman pitempi kuin normaalit kylämatkat niin siinä ehtii jo hieman aamukohmelosta selviämään virvoitusjuoman voimin.

Siinä sitten usean mutkan kautta konkkaronkka saapui hyvissä ajoin erääseen Apron rastille Pupuhuhdan keilahallille.

 

Ensimmäisenä alettiin mähisemään hallilla nakkikioski jonossa lahtelaisten Bay 2 joukkueen kanssa. Siinä JoKelaiset alkoivat tarjoamaan heijaria heti alkuun, kun lahtelaiset mokomat menivät väittämään heidän lihamukinsa olevan parempi kuin vanhan ajan kunnon rasvassa liruteltu lihapiirakka.

Noh Bay 2 eivät olleet eilisen teeren poikia ja tiesivät JoKelaisten metkut. JoKelaiset jäivät huitomaan ilmaan, kun Lahtelaiset poistuivat jonosta hymyillen peitoten JoKelaisten 511 – 634 Lahtelaisille.

 

Pääsiäinen tekee tuloaan ja Kouvolalainen Pinfas JoKelaisten veriviholliset olivat piilotelleet vinon pinon suklaamunia ympäri hallia harhauttaakseen JoKelaisia.

Onneksemme JoKelaiset ovat treenanneet ja kunnostautuneet suklaan metsästyksessä meidän kylän omissa kisoissa ja veivät suklaat & ottelun nimiinsä 523 – 497.

 

Mämmiä mutustavat Mikkelin St. Michel Bowlers asettuivat viivoille JoKelaisia vastaan seuraavaksi. Peli alkoi varsin railakkaasti molemmilta osapuolilta, mutta aika alussa alkoi sokerihumala painamaan päälle mikkeliläisille. Joku pahkeisen hiihtäjä oli käynyt vielä vetämässä heidän varamämmi varastonsa.

Mikkeliläiset tyytyivät nuolemaan mämmisiä näppejään, joka hieman vaikutti jo irrotuksiinkin.

JoKelaisten verraton aamutankkaus alkoi tuottaa tulosta, kun ei tarvinnut mämmeihin vielä sotkeentua. JoKelaiset kirjauttivat otteluun plakkariinsa 590 – 507.

 

Suoraan Keuruun potkukelkka maailmanmestaruuskisoista saapui KSB:n joukkue karkeloihin mukaan. MM-kisat starttasivat 8:30 saapuivat Multialla Keuruun kupeessa niin kiirettä on pitänyt Keuruulaisilla.

Myös menestystä näytti olevan sielläkin niitetty Keuruulaisten toimesta.

Tästä syystä lienee ottelu ollut helppoa rallattelua JoKelaisille, kun oli hieman uuvahtamista ilmassa naapurijoukkueen puolelta. JoKelaiset voittivat pelin 588-515.

 

JoKelaiset kävivät pihalla ihmettelemässä välillä ja näkivät pääsiäispupu tähtikuivion taivaalla. Ne, jotka eivät nyt ole sattuneet astronomiaan, niin perehtymään niin tämä tähtikuivio on todella harvinainen ja nähtävissä vain Pupuhuhdan keilahallin pihasta keskellä kirkasta päivää valtakunnansarjojen aikaan.

Yleisesti tiedetään tähtitieteilijöiden piirissä tämän äärimmäisen ilmiön havainneet joukkueet voittavat seuraavan pelin 120 % varmuudella.

Tästä merkistä JoKelaiset tiesivät, ettei kotijoukkue JBC:llä ole mitään palaa tulevassa ottelussa.

Niin luonnollistikin kävi, kuin Tähdet kertovat komisario Palmu elokuvassa konsanaan, ettei vastustaja lopulta voittanutkaan. JoKe tähdenlento jatkuu voitolla pistein 546 – 501.

 

Tiputanssit on tanssittu JoKelaisilla tämän kauden osalta. Viimeisessä tanssissa partnerina hyöri Kiuruveden Ice-Bowling joukkue.

Tipitii raikasi kaiuttimista, kun keilaa lenteli nurin molemmilla joukkueilla. Reikiäkin näkyi raeruohon seasta molemmin puolin. Lopulta Heli Taskisen sarja 226 vei Kiuruveteläisiltä jalat alta. JoKe voitti ottelun 569-482.

 

JoKen joukkue sai jännittää loppuun asti riittikö tänäkin vuonna pisteet liigakarsintaan. Kyllä tämmöisen päivän jälkeen prihoille pasha maistuu.

Pasha jäi vaan kitkerän makuiseksi, kun Bay 2 joukkue säilyttikin paikkansa ykkösenä samalla 78 pisteen kaulalla, millä päivään lähdettiinkin.

Liigakarsinta paikka on harmittavan lähelle.

Kaiken kaikkiaan kausi oli tasainen kärjen osalta. JoKelaiset saalistivat 19 voittoa ja 1 tasurin, kun Bay hamstrasi voittoja 20 kpl.

 

Päivän paras noita JoKelaisista oli Hanne Tolonen pistein 194,67 ka, Mustana kissana noidan perässä roikkui Heli Taskinen pistein 189,33, kahvipannuna nokassa tulosta naputteli Sari Vehkamaa 175, luudan harjana toimintaa ohjasi Satu Vehkamaa 166 ka.

Linkki tuloksiin

-JM