logo
Search
Close this search box.

JoKe varmisti lohkovoiton tyylillä

Varkauden keilahalli täyttyi jännityksestä ja kilpailuhengestä, kun paikallinen keilajoukkue JoKe otti mittaa vastustajistaan teemanaan Varkauden kaupungin historia. Kaikki odottivat innolla, millaisia suorituksia pelaajat esittäisivät ja miten he onnistuisivat heittämään keilojaan kaupungin menneisyyttä kunnioittaen.

Ensimmäinen ottelu päättyi JoKen vakuuttavaan voittoon, kun he keräsivät yhteensä 575 pistettä vastustajan Purilaat jäädessä 498 pisteeseen. Kotijoukkueen pelaajat näyttivät heti alkumetreillä olevansa hyvässä vireessä ja valmiita ottamaan haasteen vastaan.

Toisessa ottelussa vastassa oli Ysisata 2, ja tunnelma tiivistyi entisestään. Ottelu oli äärimmäisen tasainen, mutta lopulta Ysisata 2 vei voiton 633 pisteellä JoKen kerätessä 630 pistettä. Yleisö sai nauttia jännittävästä kilpailusta, ja pelaajat antoivat kaikkensa kentällä.

Kolmannessa ottelussa JoKe kohtasi WBT:n, joka osoitti vahvuutensa keräämällä 617 pistettä. JoKe taisteli kuitenkin kunnialla, mutta jäi tällä kertaa 555 pisteeseen. Ottelu tarjosi mahdollisuuden sukeltaa kaupungin historiaan, kun pelaajat heittivät keilojaan perinteisten ja modernien tapahtumien kunniaksi.

Neljäs ottelu toi vastaan Watterit 2:n, ja JoKe osoitti vahvuutensa voittaen 592 pisteellä vastustajan jäädessä 538 pisteeseen. Joukkueen pelaajat innostivat yleisöä hienoilla suorituksillaan ja tekivät selväksi, että he eivät aio antaa periksi helpolla.

Viides ottelu oli tiukka kamppailu, kun JoKe kohtasi Watterit. JoKen pelaajat pitivät hermonsa kurissa ja onnistuivat voittamaan 584 pisteellä Watterien jäädessä 560 pisteeseen. Yleisö sai todistaa upeaa keilailua, ja jännitys säilyi loppuun asti.

Viimeisessä ottelussa vastaan asettui Mainarit 2, ja JoKe näytti jälleen vahvuutensa voittaen 575 pisteellä Mainareiden jäädessä 517 pisteeseen. Kotijoukkue päätti kilpailun vahvaan suoritukseen, ja pelaajat saivat ansaitut aplodit yleisöltä.

Kokonaisuutena ottelut tarjosivat jännittävää keilailuviihdettä, jossa yhdistyivät taitava keilailu ja Varkauden kaupungin historia. JoKe osoitti joukkueena vahvuutensa ja sitoutumisensa, ja pelaajat ansaitsivat kiitokset rohkeasta teeman valinnasta. Varkauden keilahalli täyttyi iloisista tunnelmista, ja ottelut jäävät varmasti kaikkien mieliin paikkana, jossa paikallinen historia ja keilailu kohtasivat ainutlaatuisella tavalla.

JoKe lopetti veteraanien valtakunnansarjan kierroksen toiseen sijaan 23 pistettä Ysisata 2 perässä.

Näin ollen JoKe varmisti koko kauden valtakunnansarjan lohko voiton 202 pisteen erolla Watterit joukkueesta.

Varkaudessa JoKen paras oli Harinen Olavi 190 ka, Perässä Makkonen Teuvo 177.33 ka, kolmantena Haakanan Kari 174.17 ja neljäntenä Hämäläisen Martti 170.83 ka.

-MJ