logo
Search
Close this search box.

Joe’s Goldin I-joukkue paikallissarjamestariksi

Paikallissarjakausi huipentui kolmen kärkijoukkueen kesken käytyihin finaaleihin. Välierässä runkosarjan kakkonen Joe’s Goldin kakkosjoukkue sai vastaansa runkosarjan kolmosen JoKen ykkösjoukkueen. Alkuun näytti, että JG rynnii finaaliin puhtaalla pelillä, mutta JoKe sai kuitenkin napattua yhden sarjavoiton, ja välierä meni lopulta JG:lle sarjavoitoin 4-1.

Finaalissa kohtasivat siis Joe’s Goldin joukkueet. Finaali muodostui melkoiseksi jännäriksi, sillä kaksi sarjaa päättyi tasatulokseen, ja näissä sarjoissa voittaja selvitettiin yhden heiton uusinnoilla. Sarjoja voitettiin tasatahtia ja voittajan selviämistä jouduttiin odottamaan viimeiseen sarjaan asti. Siinä Joe’s Goldin ykkösjoukkue haki avausheitoilla aktiivisesti osumia ykköskeilaan, ja kakkosjoukkue pommitti taskua sen minkä kerkesi. Ratkaisun makua tuli ysiruudussa, kun JG 2:n Mikko Hirvonen laittoi pallon syvälle taskuun, mutta 8-10 seisoi tylynä radan päässä. Tämän jälkeen JG 1:n Teppo Fredrikssonilta vaadittiin ehjää kymppiruutua mestaruuden varmistamiseksi, ja sen hän varmasti teki. Ensimmäisellä hipsu ykkösen vasempaan poskeen, ja paikkoheitto yhtä ohuena avauksella pystyyn jääneen kolmoskeilan kylkeen.

”Kyllä nämä ratkaisupelit aina kovasti jännittävät, vaikka näitä on tullut kuitenkin jonkun verran pelattua”, JG 1:n mestarijoukkueen runkopelaajat Nico Kärkkäinen, Jari Kärkkäinen ja Teppo Fredriksson totesivat pokaalia nostellessaan.