logo
Search
Close this search box.

JoenKL:n vaalikokous ei löytänyt puheenjohtajaa

PUHEENJOHTAJA ETSINNÄSSÄ

Vaalikokous ei löytänyt sopivaa eikä pätevää uutta puheenjohtajaa vaan valinta riirtyi ylimääräiseen kokoukseen. Keskusteluissa ei noussut edes yhtään kannatettavaa ehdotusta uudeksi puheenjohtajaksi. Kokous kuitenkin hyväksyi tulevalle kaudelle toimintasuunnitelman sekä talousarvion. Kokouksessa oli myös esillä sääntömuutos hallituksen kokoonpanon väljemään muotoon eli jos sääntömuutos saa hyväksynnän patentti-ja rkisterihallituksessa voidaan hallituksen kokoonpano olla 4-8 varsinaistajäsentä sekä heille varajäsenet. Jatkossa kuitenkin jokainen seura saa hallituspaikan jos niin haluaa. Samalla tuli esille että Joensuun Veteraanikeilaajat tulisi rekisteröidä seuraksi sillä se on viidenneksi suurin seura, eikä sitä voi hallinnoida paikallisliiton hallitus.

Uuteen hallitukseen valittiin seuraavat henkilöt;

Varsinainenjäsen, varajäsen

Uudet seuraavat 2 v. (1.7.2019-30.6.2021)

Tuula Karhu, Paavo Parviainen

Tomi Väänänen, Pekka Alitupa

Jouni Miettinen, Jouko Salmela

Jorma Vainio, Martti Varis

Jatkavat hallituksessa (30.6.2020 saakka)

Vali Escner, Pirjo Turpeinen

Satu Vehkamaa, Matias Järvinen

Kari Myller, Jorma Laatikainen

Risto Särmä, Jukka Hirvonen

Lisäksi keskusteltiin uusista jäsenmaksuista jotka SKL:n valtuusto on vahvistanut. Seurojen tulee asia huomioida perisessään jäsenmaksuja. JoenKL jäsenmaksut säilyivät ennallaan.

Hallituksen puheenjohtaja kutsuu ylimääräisen kokouksen koolle, kun Joensuun keilailuliitolle löytyy uusi puheenjohtaja ehdokas tai ehdokkaat.

-jormalaa-