logo
Search
Close this search box.

JG skarppasi liigassa

JG:n peli-ilme muuttui hyvin nukutun yön jälkeen ja sunnuntaina vastustajat saivat yhtä vaille kaikissa peleissä kyytiä goldilaisilta.

Päivän alkuun Mikko Hirvonen löysi loistovireen ja 11 kaadon jonotus toi Baker-pelitavallakin mukavasti lisäpinnoja ja kun joukkuekaverit tukivat mukavasti Mikon kaatoilottelua, niin Helsingin GB taipui selvästi pistein 16-4.

JG takoi samat numerot taululle aamupäivällä myös TPS:ää ja AS:ää vastaan ja ruokatauolle lähdettiin hyvillä mielin neljänneltä sijalta.

Ruuan jälkeen sattui sitten heikko hetki: tyhjiä tuli jokaiselle liikaa ja Mainarit vei heikkotasoisen pelin 2-18.

Kauden alussa ensisijainen tavoite oli sarjapaikan säilyttäminen ja päivän viimeinen peli oli sen kannalta tärkeä, kun vastaan tuli karsijanpaikalla oleva GH. Raumalaiset olivat kuitenkin täysin vastaantulijoita, kun JG painoi puhtaan 20-0 voiton ja hyvän mielen kotimatkalle.

Karsijan paikalle ero venähti kerralla melkein 70 pinnaan ja alkukauden perusteella tavoite on nostettu kuuden parhaan joukkoon.

Jättiyllätyskään ei ole mahdoton, sillä mitalipeleihin on matkaa vain vaivaiset 11 pistettä.

Joe’s Goldin jengi Tampereella oli Mikko Hirvonen, Tatu Hirvonen, Marjo Hirvonen, Tomi Väänänen, Teppo Fredriksson, Miika Harinen ja Nico Kärkkäinen.

Liigamitalien metsästys jatkuu tammikuussa 2018!