logo
Search
Close this search box.

JG nousi kanveesista

Lauantaipäivän kuusi tappiota tiputtivat JG:n miehet luvunlaskuun, mutta sunnuntaina peli-ilme oli hyvin levätyn yön jälkeen iloisempi ja päivä käynnistyi pirteästi kahdella voitolla: ensin kaatui Teppo Fredrikssonin hinaamana Lohjan RäMe ja toisessa pelissä JG:n tasaisen tappava lähes 220 pisteen sarjatahti näännytti Helsingin GB:n. Turun TPS vei ennen lounastaukoa pisteet 4-16, mutta ruuan jälkeen Kotkan ET kellahti tarjouskilpailussa muodostuneessa pelissä pistein 16-4. Tässä pelissä 200 pinnaa pisti puhki ainoastaan Tomi Väänänen (230).

Päätöspeliin Mikko Hirvonen joutui vetäytymään sivuun polvivammojen takia ja Varkauden Mainarit eivät jättäneet kotimatkalle pistettäkään. Joka tapauksessa päivä jäi positiivisen puolelle: kolme voittoa, kaksi tappiota, 50 sarjapistettä ja nousu seitsemännelle sijalle ennen päätöskierrosta.

Teppo oli joensuulaisten paras sarjakeskiarvolla 202 ja muut peesasivat varsin hyvin 200 pisteen tuntumassa. Liigan runkosarja päättyy maaliskuun lopussa talissa. Kotkan ET on jo käytännössä varmasti karsintasarjassa, mutta toinen karsintapaikka uhkaa vielä viittä joukkuetta, joista JG on yksi.

 

-TH-, Kuvaaja: Ruusa Aalto